Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣυνομιλίες Λιλλήκα με Βρετανούς για προολυμπιακή προετοιμασία Βρετανικών ομάδων στην Κύπρο

Συνομιλίες Λιλλήκα με Βρετανούς για προολυμπιακή προετοιμασία Βρετανικών ομάδων στην Κύπρο

Συνάντηση είχαν ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου Γιώργος Λιλλήκας με τον Βρετανό Υπατο Αρμοστή κ. Lyn Parker και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Βρετανικής Ολυμπιακής Ομοσπονδίας κ. Simmons […]

Συνάντηση είχαν ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου Γιώργος Λιλλήκας με τον Βρετανό Υπατο Αρμοστή<...> κ. Lyn Parker και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Βρετανικής Ολυμπιακής Ομοσπονδίας κ. Simmons με θέμα τα μέτρα προώθησης της προολυμπιακής προετοιμασίας στην Κύπρο για τις βρετανικές ολυμπιακές ομάδες καθώς και μέτρα στήριξης του αθλητικού τουρισμού.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Σωτήρης Σωτηρίου, η Γενικός Διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) κ Φρύνη Μιχαήλ και αρμόδιοι παράγοντες.
Στη συνάντηση ανασκοπήθηκε η μέχρι στιγμής πρόοδος της προετοιμασίας βρετανικών ολυμπιακών ομάδων στην Κύπρο και συζητήθηκαν τρόποι αναβάθμισης της αθλητικής υποδομής στην Κύπρο ούτως ώστε να καταστεί ακόμα πιο αποδοτική. Επίσης, συζητήθηκαν απόψεις για το σχέδιο δράσης που αφορά στον αθλητικό τουρισμό στην Κύπρο, το οποίο εκπονείται από τον ΚΟΤ.

Τέλος, συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω προβολής της Κύπρου μέσω του ΚΟΤ και των Κυπριακών Aερογραμμών στη Μεγάλη Βρετανία με την ευκαιρία της παρουσίας στην Κύπρο της Βρετανικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024