Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΥπό συζήτηση η συνεργασία Παγδατή – ΚΟΤ

Υπό συζήτηση η συνεργασία Παγδατή – ΚΟΤ

Συνεργασία με τον Κύπριο τενίστα Μάρκο Παγδατή εξετάζει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), ο πρόεδρος του οποίου, κ. Φώτης Φωτίου,συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον μάνατζερ του αθλητή, προκειμένου να […]

Συνεργασία με τον Κύπριο τενίστα Μάρκο Παγδατή εξετάζει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), ο πρόεδρος του οποίου, κ. Φώτης Φωτίου,<...>συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον μάνατζερ του αθλητή, προκειμένου να συζητήσουν τις παραμέτρους της συμφωνίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία μεταξύ ΚΟΤ και Παγδατή προβλέπεται να έχει διάρκεια τριών ετών και στο διάστημα αυτό ο ΚΟΤ θα χρηματοδοτεί ενέργειες του Παγδατή για προβολή της Κύπρου, ενώ θα μπορεί να καλεί τον Κύπριο τενίστα σε διάφορες εκδηλώσεις του στο εξωτερικό για προσέλκυση τουριστών.

Μάλιστα, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται να επισκεφτεί την Κύπρο ο μάνατζερ του Κύπριου αθλητή, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους του ΚΟΤ και να υπογραφεί η σχετική συμφωνία συνεργασίας, όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα `Πολίτης`.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024