Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAviation-Event Political Forum 2023 Germany: Συνεργασία αντιμετώπισης προκλήσεων στις αερομεταφορές
Εκδηλώσεις

Aviation-Event Political Forum 2023 Germany: Συνεργασία αντιμετώπισης προκλήσεων στις αερομεταφορές

Aviation Event

Μια κομβική συζήτηση στο FRALounge της Φρανκφούρτης στις 15 Σεπτεμβρίου για τις αεροπορικές προκλήσεις και την καινοτομία.

Το Aviation-Event Political Forum 2023 στη Γερμανία πρόκειται να συγκεντρώσει ηγέτες και εμπειρογνώμονες του κλάδου, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και ενδιαφερόμενους φορείς στον τομέα των αερομεταφορών για ένα μονοήμερο συνέδριο με στόχο την προώθηση του διαλόγου, της συνεργασίας και της τεκμηριωμένης λήψης αποφάσεων στον κλάδο των αερομεταφορών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The FRALounge, Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης στις 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Η εκδήλωση υπόσχεται να είναι μια κεντρική πλατφόρμα για συζητήσεις σχετικά με τις τρέχουσες προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζει ο τομέας των αερομεταφορών, ιδιαίτερα στο πλαίσιο των εξελισσόμενων πολιτικών και ρυθμιστικών τοπίων. Το φόρουμ θα προσφέρει μια ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συμμετάσχουν σε συζητήσεις, να μοιραστούν ιδέες και να δημιουργήσουν συνεργασίες που θα διαμορφώσουν το μέλλον των αερομεταφορών.

Μια σειρά δυναμικών συζητήσεων σε πάνελ θα εξετάσει κρίσιμα ζητήματα όπως ο μετριασμός των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, τα μέτρα ασφάλειας, η προσβασιμότητα των αεροπορικών ταξιδιών και ο ρόλος της καινοτομίας στη διαμόρφωση του μέλλοντος των αερομεταφορών. Αυτές οι συζητήσεις στοχεύουν να παράσχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τους ενδιαφερόμενους του κλάδου.

Η εκδήλωση θα διευκολύνει τις ευκαιρίες δικτύωσης, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να συνδεθούν μεταξύ τους, να εξερευνήσουν συνεργασίες και να δημιουργήσουν πολύτιμες σχέσεις σε διάφορους τομείς της αεροπορικής βιομηχανίας.

Το Forum θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους μια ματιά, από πρώτο χέρι, στις τελευταίες εξελίξεις και στο πώς αυτές συμβάλλουν στην ανάπτυξη του κλάδου.

Οι εγγραφές για το Aviation-Event Political Forum 2023 είναι ανοιχτές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους έγκαιρα.

Ο Marcel Riwalsky, διευθύνων σύμβουλος του Aviation-Event ανέφερε ότι “Το Aviation-Event Political Forum 2023 της Γερμανίας αποτελεί απόδειξη της δύναμης που διαθέτει η συνεργασία για την αντιμετώπιση των περίπλοκων προκλήσεων στον τομέα των αερομεταφορών. Αναμένουμε με ανυπομονησία να αγκαλιάσουμε μια ποικιλία φωνών και απόψεων, ενωμένοι στη διαμόρφωση του συλλογικού μέλλοντος των αερομεταφορών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024