Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Ελλάδα πουλάει στην Αγγλική αγορά αλλά η Airtours φρενάρει

Η Ελλάδα πουλάει στην Αγγλική αγορά αλλά η Airtours φρενάρει

Φρένο στις κρατήσεις των Βρετανών για την Ελλάδα βάζει ο τουριστικός οργανισμός Airtours καθυστερώντας την κυκλοφορία της δεύτερης έκδοσης της καλοκαιρινής μπροσούρας 2002 για την Ελλάδα. Όπως παραδέχθηκαν οι υπεύθυνοι […]

Φρένο στις κρατήσεις των Βρετανών για την Ελλάδα βάζει ο τουριστικός οργανισμός Airtours<.> καθυστερώντας<...> την κυκλοφορία της δεύτερης έκδοσης της καλοκαιρινής μπροσούρας 2002 για την Ελλάδα.

Όπως παραδέχθηκαν οι υπεύθυνοι της Airtours και δημοσίευσε η τουριστική εφημερίδα της Μεγάλης Βρετανίας TTG, υπήρξε μια σημαντική καθυστέρηση στην κυκλοφορία των καλοκαιρινών μπροσούρων 2002 για την Ελλάδα.

Οι κρατήσεις για την Ελλάδα για το καλοκαίρι 2002 έχουν ήδη αυξηθεί πάρα πολύ λόγω του ότι η Ελλάδα έγινε πιο φτηνός προορισμός από την Ισπανία, γεγονός που οφείλεται στην πρόσφατη αύξηση των τιμών των ισπανικών πακέτων.

Στην μπροσούρα για το καλοκαίρι 2002 για την Ελλάδα εμφανίζεται για πρώτη φορά πρόγραμμα fly-drive στην Κρήτη, την Λέσβο και την Κεφαλονιά. Επίσης, μεγάλη ζήτηση έχουν οι προορισμοί ιστορικού ενδιαφέροντος, αλλά και οι ξεναγήσεις στην Χαλκιδική και την Ζάκυνθο. Ο εμπορικός διευθυντής, κ. Andrew Burgess, δήλωσε ότι πλέον οι τουρίστες ψάχνουν για κάτι παραπάνω από απλή χαλάρωση στις διακοπές τους, κάτι πιο ενδιαφέρον. Το πλεονέκτημα της Χαλκιδικής είναι και η νέα εβδομαδιαία πτήση από Birmingham.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024