Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέο «χτύπημα» της youtravel.com στη Βρετανική αγορά
Αποκλειστική συνεργασία με νέο τηλεοπτικό κανάλι

Νέο «χτύπημα» της youtravel.com στη Βρετανική αγορά

Η youtravel.com εξασφάλισε αποκλειστική συνεργασία με νέο τηλεοπτικό κανάλι στη Μεγάλη Βρετανία. Η συμφωνία υπεγράφη μεταξύ του John Kent, CEO της youtravel.com και του Κώστα Αργυρίδη από πλευράς Home & Travel…

Η youtravel.com εξασφάλισε αποκλειστική συνεργασία με νέο τηλεοπτικό κανάλι στη Μεγάλη Βρετανία. Η συμφωνία υπεγράφη μεταξύ του John Kent, CEO της youtravel.com και του Κώστα Αργυρίδη<...> από πλευράς Home & Travel.

Το Home & Travel ξεκίνησε να εκπέμπει πιλοτικά το περασμένο καλοκαίρι και μπήκε σε πλήρη λειτουργία λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα. Το κανάλι είναι το τρίτο κανάλι που λειτουργεί στη Μεγάλη Βρετανία προωθώντας τουριστικά πακέτα και ξενοδοχεία, μετά από αυτά της Thomson και της Thomas Cook. Το κανάλι εκπέμπει ταξιδιωτικό πρόγραμμα με βίντεο ξενοδοχείων και μικρά ντοκιμαντέρ των προορισμών που προσφέρονται μέσα από τη youtravel.com, δηλαδή τη Μεσόγειο, την Καραϊβική, το Μεξικό και το Ντουμπάι.

Σημειώνεται ότι το κανάλι εκπέμπει μέσα από την πλατφόρμα του συνδρομητικού SKY, το οποίο και φτάνει σε 7 εκατομμύρια νοικοκυριά στη Μεγάλη Βρετανία.

Τα ξενοδοχεία προβάλλονται μέσα από δίλεπτα βίντεο, ενώ προσφέρονται είτε ως πακέτο είτε ως διαμονή μόνο. Ξενοδόχοι που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα απο το κανάλι θα πρέπει να έχουν συμβόλαιο με τη youtravel.com. Σημειώνεται ότι τα πακέτα προσφέρονται από την αδερφή εταιρία της youtravel.com στην Αγγλία, το Qwerty Travel, ένα call centre.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024