Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Ολυμπιακή Τουριστική ενσωματώνεται στην μητρική εταιρία

Η Ολυμπιακή Τουριστική ενσωματώνεται στην μητρική εταιρία

Η ενσωμάτωση της Ολυμπιακής Τουριστικής στην μητρική εταιρία ως επιχειρηματική μονάδα, όπου θα δραστηριοποιηθεί στο ίδιο αντικείμενο, στην Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Διανομής αλλά με καλύτερες προϋποθέσεις, αποφασίσθηκε κατά την […]

Η ενσωμάτωση της Ολυμπιακής Τουριστικής στην μητρική εταιρία ως επιχειρηματική μονάδα, όπου θα δραστηριοποιηθεί στο ίδιο αντικείμενο, στην<...> Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Διανομής αλλά με καλύτερες προϋποθέσεις, αποφασίσθηκε κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΑ την περασμένη Παρασκευή.
Η απόφαση ελήφθη μετά από μελέτη που πραγματοποίησε επιτροπή αποτελούμενη από στελέχη της Ολυμπιακής Αεροπορίας και της Ολυμπιακής Τουριστικής.
Η ενσωμάτωση της Ολυμπιακής Τουριστικής στην μητρική εταιρία, κρίθηκε ως η πλέον ρεαλιστική λύση, υπό τις παρούσες συνθήκες, αφού η διατήρηση της εταιρίας υπό την σημερινή της μορφή, δεν εγγυάται την αναπτυξιακή της προοπτική και την κερδοφορία της στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, όμως, η εταιρία διαθέτει επαρκή υποδομή, εμπειρία στο τουριστικό αντικείμενο και προσβάσεις στην τουριστική αγορά, που με κατάλληλη αξιοποίηση μπορούν να αποφέρουν οφέλη στον όμιλο.
Επιπλέον, η λύση αυτή παρουσιάζει αρκετά πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων: Η ενδυνάμωση της στρατηγικής των πωλήσεων της ΟΑ, αφού το αντικείμενο του τουρισμού περιλαμβάνεται πλέον στην εμπορική πολιτική της.
Η ομαλή ένταξη του προσωπικού της Ολυμπιακής Τουριστικής στην ΟΑ, λόγω της μη σημαντικής μισθολογικής διαφοράς μεταξύ των δύο εταιριών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024