Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Tempo Holidays αυξάνει την παρουσία του Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή

Ο Tempo Holidays αυξάνει την παρουσία του Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή

Ο Αυστραλός εξειδικευμένος για την Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή tour operator, Tempo Holidays, αυξάνει την παρουσία του στην περιοχή, και στοχεύει τα επόμενα τρία χρόνια να είναι μέσα στους […]

Ο Αυστραλός εξειδικευμένος για την Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή tour operator, Tempo<.> Holidays, αυξάνει την παρουσία του<...> στην περιοχή, και στοχεύει τα επόμενα τρία χρόνια να είναι μέσα στους τρεις μεγαλύτερους εξειδικευμένους tour operators που διακινούν τουρίστες στην Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή από την Αυστραλία.

Ο κ. Tim Hakins σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του GATS, βασικού αντιπροσώπου της Tempo Holidays στην Ελλάδα, τόνισε ότι η εταιρία του στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη της και έχει ξοδέψει περίπου 250.000 δολ. σε ένα νέο σύστημα κρατήσεων. Οι πωλήσεις της εταιρίας γίνονται σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα μέσω τουριστικών πρακτόρων και όχι κατευθείαν με το κοινό. Η επικοινωνία της Tempo Holidays και των συνεργατών της πρακτόρων γίνεται μέσω ειδικών τηλεφωνικών γραμμών χωρίς χρέωση. Επίσης, είπε χαρακτηριστικά ότι ο εξερχόμενος τουρισμός από την Αυστραλία μετά την 11η Σεπτεμβρίου σημείωσε πτώση 22%, ενώ η Tempo Holidays παρουσίασε αύξηση της τάξεως του 7%. Η Tempo Holidays τα δύο τελευταία χρόνια έχει σημειώσει αύξηση 90% σε όλους τους προορισμούς που στέλνει Αυστραλούς τουρίστες. Ο στόχος για το 2002 είναι να φθάσει τις 25.000 Αυστραλούς σε όλη την Μεσόγειο και Μέση Ανατολή. Όπως επεξήγησε ο κ. Hakins οι Αυστραλοί τουρίστες ενδιαφέρονται για τις αρχαιότητες, τις παραλίες, τον πολιτισμό, και την επαφή με τους ντόπιους της κάθε περιοχής που επισκέπτονται. Επίσης, το όνειρο τους είναι η Ελλάδα, γεγονός που έχει ενδυναμωθεί και από την ελληνική παροικία της χώρας.

Ο κ. Κυριάκος Κοταράς, υπεύθυνος για την Tempo Holidays στο GATS στην ομιλία του τόνισε ότι το 2001 επισκέφθηκαν την Ελλάδα 3.910 Αυστραλοί τουρίστες μέσω του Tempo Holidays και του GATS, ενώ φέτος παρόλο που είναι μόλις τέλη Απριλίου οι κρατήσεις έχουν φθάσει στο 70% αυτού του αριθμού. Συνεπώς, αναμένεται μεγάλη αύξηση για το 2002.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024