Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΓυναίκα στο τιμόνι του τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Πρόσωπα

Γυναίκα στο τιμόνι του τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ορίστηκε θεματική αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας, ενισχύοντας την γυναικεία παρουσία σε σημαντικές θέσεις της Περιφέρειας.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι η νέα θεματική αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα. Η κ. Χατζηβασιλείου συμβάλει στο στόχο για περισσότερες γυναίκες σε κρίσιμες θέσεις στην Περιφέρεια αλλά και στον τομέα του τουρισμού, έναν κρίσιμο τομέα για την ανάπτυξη της περιοχής.

Το νέο διοικητικό σχήμα είναι ανανεωμένο σε πρόσωπα συγκριτικά με την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας σε ποσοστό 45%, ενώ η συμμετοχή των γυναικών είναι άνω του 50% των εκλεγμένων γυναικών Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, «η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποτελείται από πρόσωπα ικανά, έμπειρα, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, με αναγνωρισμένη διαδρομή και προσφορά στην κοινωνία όχι μόνο του τόπου μας, αλλά και ευρύτερα. Είναι ένα διοικητικό σχήμα, που είμαι βέβαιος ότι θα τιμήσει την εμπιστοσύνη και την ισχυρή εντολή που λάβαμε από τους συμπολίτες μας τον προηγούμενο Οκτώβριο, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε. Οι Αντιπεριφερειάρχες και Τομεάρχες έχουν ένα καθήκον: Με το έργο τους να κάνουν πράξη το σχέδιό μας και το όραμά μας για τη Μακεδονία του 2030. Να κάνουν πράξη την σύγχρονη, έξυπνη, πράσινη και ανθρώπινη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Και όλοι μαζί να κάνουμε τον τόπο μας, ακόμα καλύτερο, με βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη που θα φτάσει σε κάθε οικογένεια, σε κάθε σπίτι. Ως επικεφαλής της νέας διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχω επισημάνει σε όσους από σήμερα αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης ότι η σκληρή δουλειά, η ενότητα, η συνεργασία, η αποφασιστικότητα και η προσήλωση στους κοινούς μας στόχους, είναι προαπαιτούμενα. Και έτσι ακριβώς θα πορευτούμε, με αφοσίωση στο καθήκον μας στην κοινωνία, απόλυτη διαφάνεια, αλληλεγγύη και συνέπεια. Αρχές απαράβατες για τη διοίκησή μας. Αρχές με τις οποίες όλα αυτά τα χρόνια, κάναμε μεγάλα και σταθερά βήματα και τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα ακόμα άλμα μπροστά. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, όλοι κρινόμαστε κάθε μέρα, για κάθε μας πράξη, για το έργο μας και για τη στάση μας απέναντι στην κοινωνία, η οποία περιμένει πολλά από εμάς. Θα εργαστούμε λοιπόν, σκληρά για να πετύχουμε ουσιαστικές λύσεις και αποτελέσματα για τις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες του τόπου μας και όλων των συμπολιτών μας ».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024