Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος διευθύνων σύμβουλος στην ΤΕΜΕΣ Α.Ε.
Πρόσωπα

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

Ευγένειος Δενδρινός - TEMES

Ο Ευγένιος Δενδρινός αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., διαδέχεται τον Στέφανο Θεοδωρίδη, μετά από επιτυχημένη 12ετή πορεία του τελευταίου στην εταιρία.

Η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι κατόπιν της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Ευγένιος Δενδρινός, ο οποίος έως πρότινος κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή Real Estate, ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της Εταιρίας, σε συνέχεια της αποχώρησης του Στέφανου Θεοδωρίδη.

Έχοντας συμπληρώσει μια πολύ επιτυχημένη 12ετή πορεία στην εταιρία, ο Στέφανος Θεοδωρίδης ενημέρωσε από τον περασμένο Μάιο για την πρόθεσή του να αποχωρήσει με στόχο να αφοσιωθεί στις προσωπικές του δραστηριότητες και επενδύσεις. Τον Σεπτέμβριο ενημερώθηκε και επίσημα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Ο Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΤΕΜΕΣ, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στέφανο Θεοδωρίδη για την δωδεκαετή μας συμπόρευση και την τόσο σημαντική συμβολή του στην επιτυχία της ΤΕΜΕΣ. Η ηγεσία του σηματοδότησε τον μετασχηματισμό της εταιρίας και την επέκταση των δραστηριοτήτων της, σημειώνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά τον Ευγένιο Δενδρινό στο νέο του ρόλο, ο οποίος ως Γενικός Διευθυντής Real Estate, είχε μεγάλες επιτυχίες σε αυτόν τον τομέα».

Ο Ευγένιος Δενδρινός εργάζεται στην ΤΕΜΕΣ από το 2013, με ευθύνη τη στρατηγική ανάπτυξης και την υλοποίηση στον τομέα του real estate. Πριν από την ΤΕΜΕΣ ασχολήθηκε με την ανάπτυξη έργων ΑΠΕ, ολοκληρώνοντας φωτοβολταϊκά έργα συνολικής ισχύος μεγαλύτερης των 60MW στην Ελλάδα. Από το 2003 έως το 2009 εργάστηκε σε διευθυντικούς ρόλους στη Siemens AG με έδρα τη Γερμανία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024