Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΑύξηση της τουριστικής ζήτησης στην Κύπρο λόγω επίσκεψης Πάπα
Επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2010

Αύξηση της τουριστικής ζήτησης στην Κύπρο λόγω επίσκεψης Πάπα

Ο Απόστολος Παύλος έφθασε στην Πάφο και δίδαξε τον Χριστιανισμό το 45 μ.Χ. στην Κύπρο, την πρώτη χώρα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας με Χριστιανό διοικητή. Εκατομμύρια Ιταλοί κάθε χρόνο ακολουθούν τα […]

Ο Απόστολος Παύλος έφθασε στην Πάφο και δίδαξε τον Χριστιανισμό το 45 μ.Χ. στην Κύπρο, την πρώτη χώρα της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας<...> με Χριστιανό διοικητή. Εκατομμύρια Ιταλοί κάθε χρόνο ακολουθούν τα βήματα του Απόστολου Παύλου και ταξιδεύουν σε περιοχές όπου βάδισαν και δίδαξαν τον Χριστιανισμό οι πρώτοι Απόστολοι του Χριστού.

Ο Πάπας, συνεχίζοντας την παράδοση του Απόστολου Παύλου, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Κύπρο το καλοκαίρι, γεγονός που δημιουργεί μεγάλες προοπτικές για την ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία προς την Κύπρο.

Ήδη ξενοδόχοι και εκπρόσωποι της ευρείας τουριστικής επιτροπής του ΕΒΕ Πάφου, διαπιστώνουν αύξηση της τουριστικής ζήτησης, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, το καλοκαίρι στην Κύπρο.

Η επαρχία Πάφου συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Ιταλών επισκεπτών, αφού συνδυάζει την παράδοση, την κουλτούρα και τον πολιτισμό με τις φυσικές ομορφιές και με άλλα ενδιαφέροντα των επισκεπτών αυτών, όπως τα γήπεδα γκολφ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024