Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςCarnival Legend: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της Carnival που θα πραγματοποιήσει ταξίδια στην Ευρώπη

Carnival Legend: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της Carnival που θα πραγματοποιήσει ταξίδια στην Ευρώπη

Την παρθενική του κρουαζιέρα θα πραγματοποιήσει στις 24 Aυγούστου 2002 το νεόδμητο κρουαζιερόπλοιο Carnival Legend της εταιρίας κρουαζιέρων Carnival. To Legend είναι το πρώτο πλοίο της εταιρίας που ξεκινά κρουαζιέρες […]

Την παρθενική του κρουαζιέρα θα πραγματοποιήσει στις 24 Aυγούστου 2002 το νεόδμητο κρουαζιερόπλοιο Carnival<.> Legend της εταιρίας κρουαζιέρων<...> Carnival. To Legend είναι το πρώτο πλοίο της εταιρίας που ξεκινά κρουαζιέρες στην Ευρώπη. Η 12ημερη κρουαζιέρα θα ξεκινήσει από το Λονδίνο (λιμάνι Harwich) και οι ταξιδιώτες θα επισκεφθούν τις χώρες της Βαλτικής Δανία (Κοπενχάγη), Γερμανία (Warnemode), Φινλανδία (Ελσίνκι), Ρωσία (Αγία Πετρούπολη), Εσθονία (Ταλίν) και Ολλανδία (Άμστερνταμ).

Το υπερπολυτελέστατο Legend, χωρητικότητας 88.500 τόνων, έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 2.124 επιβατών, είναι το τρίτο στη κατηγορία Spirit Class και αποτελεί το 18ο μέλος του στόλου της Carnival. Επί πλέον, τo μήκους 963 ποδιών Carnival Legend, διαθέτει 12 καταστρώματα, πολλά θεματικά μπαρ και σαλόνια, καζίνο, συνεδριακό κέντρο, διώροφο γυμναστήριο με στούντιο αερόμπικ, δωμάτια σάουνας και χαμάμ, ειδικό χώρο για τζόγκινγκ και spa. Επίσης, διαθέτει δύο διώροφα εστιατόρια καθώς και εστιατόριο στην πισίνα, όπου προσφέρεται φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για τη διασκέδασή των επισκεπτών του το Legend έχει φροντίσει να υπάρχει ποικιλία: για εκείνους που θέλουν ησυχία, για να διαβάσουν το βιβλίο τους ατενίζοντας τον ωκεανό, υπάρχει το “Holmes Library”, ενώ όσοι θέλουν να απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις του Las Vegas θα τις βρουν στο “Follies”. Tέλος, οι νεότεροι ή όσοι αισθάνονται νέοι θα είναι θαμώνες στο κλάμπ “Medousa’s Lair”, διασκεδάζοντας με τις τελευταίες χορευτικές επιτυχίες.

Το Carnival Legend, συνεχίζοντας τις Ευρωπαϊκές διαδρομές του θα περάσει τον Ατλαντικό φθάνοντας στη Νέα Υόρκη απ’ όπου θα πραγματοποιήσει 11ήμερες κρουαζιέρες στη Νέα Αγγλία του Καναδά. Επόμενο λιμάνι – σταθμός είναι εκείνο στις Βερμούδες απ’ όπου θα πραγματοποιεί 6ήμερες κρουαζιέρες. Εκεί για πρώτη φορά θα παραμείνει στο λιμάνι King’s Wharf για τρεις ημέρες έτσι ώστε οι επιβάτες να έχουν άπλετο χρόνο να εξερευνήσουν το νησί.

Σημειώνουμε ότι η Carnival έχει υπό παραγγελία ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο, το Carnival Conquest, το οποίο θα είναι έτοιμο το Νοέμβριο του 2002 και θα είναι το μεγαλύτερο πλοίο της εταιρίας χωρητικότητας 110,000 τόνων ενώ θα φιλοξενεί 2974 ταξιδιώτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024