Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΠ.Δ.: Σύσταση νομαρχιακού λιμενικού ταμείου Λάρισας

Π.Δ.: Σύσταση νομαρχιακού λιμενικού ταμείου Λάρισας

Προεδρικό Διάταγμα για τη σύσταση Νομαρχιακού Λιμενικού Ταμείου Λάρισας προωθείται προς υπογραφή με κοινή απόφαση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κεφαλογιάννη και του Υφυπουργού Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Σκοπός […]

Προεδρικό Διάταγμα για τη σύσταση Νομαρχιακού Λιμενικού Ταμείου Λάρισας προωθείται προς<...> υπογραφή με κοινή απόφαση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κεφαλογιάννη και του Υφυπουργού Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

Σκοπός του Λιμενικού Ταμείου θα είναι η εποπτεία και η διαχείριση όλης της παράλιας ζώνης του νομού Λάρισας αφού μέχρι σήμερα δεν υπήρχε άλλος φορέας διοίκησης.

Επίσης, με Απόφαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας προωθείται προς υπογραφή Προεδρικό Διάταγμα για την ίδρυση Λιμενικού Σταθμού στην Γεωργιούπολη Χανίων, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα επί σειρά ετών, της τοπικής κοινωνίας.

Η εγκατάσταση του Λιμενικού Σταθμού θα συμβάλλει στην αποτροπή παράνομων επεμβάσεων στον αιγιαλό και στην παραλία, ενώ θα εμπνεύσει αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, δεδομένου ότι θα υπάρχει έγκαιρη επέμβαση για περιστατικά που θα άπτονται των αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Σώματος αφού σήμερα για την αντιμετώπιση περιστατικών απαιτείται μετακίνηση προσωπικού και επιχειρησιακών μέσων από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024