Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήHalkidiki | A dreamland that keeps on giving, νέο βίντεο από την Marketing Greece
Προβολή προορισμού

Halkidiki | A dreamland that keeps on giving, νέο βίντεο από την Marketing Greece

Το βίντεο δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Sani Resort, υπό την Αιγίδα του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής.

Ένας προορισμός που δεν σταματά να προσφέρει μοναδικές στιγμές, ξεχωριστές εμπειρίες και ανεξάντλητα συναισθήματα. Η Χαλκιδική ξεδιπλώνει την πολυδιάστατη προσωπικότητά της
μέσα από το video Halkidiki | A dreamland that keeps on giving και μεταφέρει το ταξιδιωτικό κοινό στα εξωτικά της νερά, στην πλούσια φύση της, τα αυθεντικά χωριά και τα τοπικά προϊόντα της.

Boat trip στην Αμμουλιανή, sea kayaking στον Διάπορο, hiking στο βουνό Χολομώντας, περιήγηση με ποδήλατο στον υδροβιότοπο της Σάνη, ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πολύγυρου, περιήγηση στα παραδοσιακά χωριά Αρναία και Νικήτη και ανάδειξη των γαστρονομικών τοπικών προϊόντων, λάδι, μέλι, κρασί.

Διαφορετικές «ατμόσφαιρες» σε έναν προορισμό που διαρκώς σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τις πτυχές του.

Το βίντεο δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Sani Resort, υπό την Αιγίδα του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024