Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕνθαρρυντικές ενδείξεις από την έκθεση MITT στην Μόσχα

Ενθαρρυντικές ενδείξεις από την έκθεση MITT στην Μόσχα

Την Τετάρτη ξεκίνησε η έκθεση τουρισμού της Μόσχας MITT που διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά. Ο ΕΟΤ συμμετέχει στην MITT με κεντρικό περίπτερο έκτασης 750 τμ. μαζί με 25 συνεκθέτες. […]

Την Τετάρτη ξεκίνησε η έκθεση τουρισμού της Μόσχας MITT που διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά<...>. Ο ΕΟΤ συμμετέχει στην MITT με κεντρικό περίπτερο έκτασης 750 τμ. μαζί με 25 συνεκθέτες. Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκαν ήδη επίσημοι της Ρωσίας και ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Stralkowsky ο οποίος συναντήθηκε και συνομίλησε με τον πρόεδρο του ΕΟΤ Γιάννη Πατέλλη.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ στη συνέχεια είχε συνομιλίες με tour operators και τους εκπροσώπους τουρισμού της Κύπρου, της Βουλγαρίας, και της Τουρκίας, ενώ συμμετείχε στην συνάντηση που είχε η ΗΑΤΤΑ.

Οι ενδείξεις για την πορεία του τουρισμού από τη Ρωσία είναι πολύ ενθαρρυντικές και από τις σχετικά συζητήσεις εξάγεται το συμπέρασμα, ότι αν ο πόλεμος στο Ιράκ δεν έχει μεγάλη χρονική διάρκεια και δεν οδηγήσει σε περαιτέρω οικονομική ύφεση, ο αριθμός των τουριστών από τη Ρωσία θα αυξηθεί.

Σήμερα, ο κ. Πατέλλης μιλά στο Πανεπιστήμιο των Λαών της Μόσχας, με θέμα `Ο Τουρισμός στον 21ο αιώνα` όπου και θα ανακηρυχτεί επίτιμος απόφοιτος του πανεπιστημίου, διάκριση που δίνεται για πρώτη φορά σε ξένο υπήκοο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024