Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι τελευταίες εξελίξεις του e-τουρισμού εξετάζονται στην Αίγυπτο
2ο Αραβικό-Διεθνές Συνέδριο για τον e-tourism και το e-marketing

Οι τελευταίες εξελίξεις του e-τουρισμού εξετάζονται στην Αίγυπτο

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία που διοργανώνεται από 14 έως 18 Δεκεμβρίου 2009, από τον IOETI (International Organization for the E-Tourism Industry), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου των Αραβικών Κρατών […]

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία που διοργανώνεται από 14 έως 18 Δεκεμβρίου 2009, από τον IOETI (International Organization for<...> the E-Tourism Industry), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου των Αραβικών Κρατών και σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης της Αιγύπτου, το Αιγυπτιακού Υπουργείου Διοικητικής Ανάπτυξης και το Αιγυπτιακό Υπουργείο Επικοινωνιών μαζί με τον ACTE (Association of Corporate Travel Executives) και διάφορες διεθνείς ενώσεις και οργανισμούς, που ασχολούνται με τον e-Tourism και το e-Matrketing.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις με τους κορυφαίους φορείς παροχής του ηλεκτρονικού εμπορίου, να αξιολογήσει τη σχετική με τα ταξίδια και τον τουρισμό τεχνολογία και να παράσχει πρόσβαση σε εταιρείες που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε πρακτικό επίπεδο.

Φέτος, το 2ο Διεθνές Αραβικό-Διεθνές Συνέδριο eTourism & eMarketing συγκεντρώνει ένα μεγάλο αριθμό διεθνών και τοπικών εμπειρογνωμόνων σε θέματα e-Tourism και ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ μέσα από μια εξαιρετική γκάμα επιχειρήσεων. Περιλαμβάνει επίσης μια αξιόλογη ομάδα ανθρώπων με φρέσκιες απόψεις και αντιλήψεις, μάτια που με την καθοδήγηση, τη γνώση, και την υποστήριξη των ατόμων που έχουν εργασθεί και η διαχείριση σε διάφορους τύπους σε απευθείας σύνδεση του τουρισμού και της εμπορίας.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση, εκπαίδευση, ενημέρωση της τουριστικής βιομηχανίας σε στέρεες στρατηγικές eΜάρκετινγκ και ηλεκτρονικού εμπορίου, για τη βελτίωση των πωλήσεων και των κερδών με το ελάχιστο δυνατό κόστος και προσπάθεια. Η κύρια έμφαση σε αυτό το συνέδριο είναι οι τάσεις στον e-τουρισμό, όπως το online marketing, τα social media και η onlin εταιρική φήμη.

Για΄πάνω από τρεις συνεχείς ημέρες, η “ατζέντα” των επιστημονικών συνεδριάσεων (ο IOETI προσφέρει ένα μοναδικό φόρουμ για ακαδημαϊκούς, ερευνητές, την τουριστική βιομηχανία, συμβούλους και εκπροσώπους της κυβέρνησης να διερευνήσουν το μέλλον του eΤουρισμού μέσω της έρευνας) και τα workshops θα είναι αρκετά ευέλικτο ώστε το περιεχόμενο και τα θέματα να ανταποκρίνονται στις τάσεις της αγοράς και τα συμφέροντα των συμμετεχόντων. Ο IOETI προσφέρει έναν ιδανικό συνεδριακό χώρο για όλους τους ειδικούς και τους εμπειρογνώμονες του ηλεκτρονικού Τουρισμού και του eΜάρκετινγκ να συναντηθούν και να διαλεχθούν με κορυφαίους ειδικούς του ηλεκτρονικό τουριστικού εμπορίου, να εξετάσουν την ισορροπία ανάμεσα στην παραδοσιακή και τη διαδικτυακή διαφήμιση, να αποφασίσουν τους τρόπους με τους οποίους θα στοχεύσουν δυνητικούς πελάτες και και να κατανοήσουν τη χρήση των διαφόρων τύπων του online τουρισμού και του μάρκετινγκ. Επιπλέον, για πρώτη φορά στην περιοχή, το συγκεκριμένο συνέδριο θα ξεκινήσει διαγωνισμό website, για το καλύτερο στον αραβικό κόσμο και τη Αφρική, ο οποίος θα εποπτεύεται από τον IOETI.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024