Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPalladium και η Hard Rock International αναπτύσσουν νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ίμπιζα
Επενδύσεις

Palladium και η Hard Rock International αναπτύσσουν νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ίμπιζα

Με ζωντανές παραστάσεις διεθνών καλλιτεχνών στην κεντρική σκηνή δίπλα στην πισίνα, το Hard Rock Hotel Ibiza θα σηματοδοτήσει ένα νέο ορόσημο για το 'Λευκό Νησί'.

Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Palladium έχει ανακοινώσει τη δημιουργία μιας νέας ξενοδοχειακής μονάδας με τη βοήθεια της δημοφιλούς εταιρίας, Hard Rock International, η οποία κατέχει μερικές από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας και ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία των δύο ομάδων θα δημιουργήσει το πρώτο Hard Rock ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ευρώπης, που έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το Μάιο του 2014, μετατρέποντας δύο ακίνητα των Ισπανικών ξενοδοχειακών Ομίλων, την εταιρία Fiesta Hotels & Resorts, Fiesta Club Don Toni και Fiesta Hotel Don Toni. Το θέμα του νέου ξενοδοχείου θα είναι απόρροια  της αναμφισβήτητα θρυλικής φιλοσοφίας  εμπνευσμένης από το μουσικό ύφος που χαρακτηρίζει όλους τις εγκαταστάσεις των Hard Rock.

Το νέο Hard Rock Hotel Ibiza θα αποτελείται από δύο κτίρια ενωμένα με ένα πλήρως ανακαινισμένο λόμπι και πολυλειτουργικό χώρο που θα περιλαμβάνει μια ποικιλία από εστιατόρια, καταστήματα και επιλογές διασκέδασης. Μένοντας πιστό στη μουσική του κληρονομιά, το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει επίσης ζωντανές μουσικές παραστάσεις από διεθνούς φήμης  group, συμπληρώνοντας τη σκηνή της Ίμπιζα, ένα τόπος προσκυνήματος για τους διεθνείς καλλιτέχνες.

“Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Hard Rock International σχετικά με την επικείμενη εξέλιξη στην Ίμπιζα”, δήλωσε ο Abel Matutes Prats, Διευθύνων Σύμβουλος του Ξενοδοχειακού Ομίλου Palladium. “Η ομάδα μας αισθάνεται προνομιούχα να είναι ένα μέρος αυτού του έργου και είμαστε σίγουροι ότι το Hard Rock Hotel Ibiza θα είναι μια επιτυχία. Εμείς λειτουργούμε περισσότερα από 3.450 δωμάτια σε 14 ξενοδοχεία στην Ίμπιζα, κι επιθυμούμε να συνεχίσουμε τη σχέση μας με το Hard Rock καθώς έχουμε δει μεγάλη επιτυχία στην υπάρχουσα συμμαχία των Cafe μας. “

Το Hard Rock Hotel Ibiza θα έχει πάνω από 480 δωμάτια που συνδυάζουν μεσογειακή γεύση του νησιού με τη φιλοσοφία του δημοφιλούς Hard Rock Μάρκα, καθώς και 235 σουίτες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις, όπως το Rock Spa, Body Rock εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, 800 τετραγωνικά μέτρα χώρων συνάντησης και το παγκοσμίως γνωστό Rock Shop που διαθέτει τη λαμπρή ποικιλία εμπορευμάτων των Hard Rock.

Με στόχο την προσθήκη νέων προτάσεων για νυχτερινή ζωή, το ξενοδοχείο προσφέρει εξαιρετικές επιλογές φαγητού και διασκέδασης, όπως ένα λόμπι μπαρ, κλαμπ για παιδιά, εφηβικό σαλόνι και beach club. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της Ίμπιζα με ειδικές σουίτες με πισίνα, καθώς και δύο πισίνες με bar, ιδιωτικά μπανγκαλόου και υπηρεσία μπαρ στην πισίνα.

«Με την υπάρχουσα ευρωπαϊκή παρουσία μας άνω των 40 ετών και 32 Hard Rock Cafe, ανυπομονούμε για την καθιέρωση του πρώτου μας Hard Ροκ ξενοδοχείου μας στην περιοχή, κυρίως σε συνδυασμό με τον αξιοσέβαστο ευρωπαϊκό συνεργάτη ανάπτυξης με την ηγετική θέση ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής ξενοδοχείου στην Ibiza , τον Ξενοδοχειακό Όμιλο Palladium “, δήλωσε ο Josh Littman, Διευθυντής Ανάπτυξης – EMEA της Hard Rock International. “Η συνεργασία είναι μια φυσική ευθυγράμμιση των συμφερόντων για το Hard Rock, καθώς το Palladium άνοιξε πρόσφατα το Hard Rock Cafe, στην Ίμπιζα. Καθώς εισερχόμαστε στην Ευρώπη, και κάνουμε βήματα προς την επίτευξη επιπλέον ξενοδοχειακών αναπτυξιακών στόχων στην ήπειρο, θα επιδιώξουμε σχέσεις με ποιοτικούς συνεργάτες ανάπτυξης, όπως η Palladium , ενώ εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι στο να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε νέους επισκέπτες και τους υπάρχοντες οπαδούς των Hard Rock.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024