Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Guangxi θα γίνει τουριστικός προορισμός παγκόσμιας κλάσης
Προορισμός

Το Guangxi θα γίνει τουριστικός προορισμός παγκόσμιας κλάσης

Η Guangxi επιταχύνει την εφαρμογή του παγκόσμιου τουριστικού σχεδίου κατασκευής πόλεων και του τριετούς σχεδίου δράσης του Guilin σύμφωνα με τα παγκόσμιας κλάσης πρότυπα και επιταχύνει το ρυθμό για την οικοδόμηση του Guilin σε μια πόλη παγκόσμιας κλάσης τουριστικού τοπίου, μια πόλη με πολιτιστικό τουρισμό, θέρετρο υγείας και αναψυχής καθώς και κέντρο τουριστικής κατανάλωσης.

Το 2021 Guangxi Culture and Tourism Development Conference πραγματοποιήθηκε στην πόλη Beihai της αυτόνομης περιοχής Guangxi Zhuang της Νότιας Κίνας την περασμένη Κυριακή και διήρκησε έως και την Τρίτη.

Το συνέδριο πρότεινε ότι η Guangxi μπορεί να γίνει ένας τουριστικός προορισμός παγκόσμιας κλάσης και να οικοδομήσει ένα σύστημα με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διακυβέρνηση υψηλής απόδοσης και μηχανισμό προώθησης υψηλού επιπέδου για την πολιτιστική και τουριστική βιομηχανία της περιοχής.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, η Guangxi επιταχύνει την εφαρμογή του παγκόσμιου τουριστικού σχεδίου κατασκευής πόλεων και του τριετούς σχεδίου δράσης του Guilin σύμφωνα με τα παγκόσμιας κλάσης πρότυπα και επιταχύνει το ρυθμό για την οικοδόμηση του Guilin σε μια πόλη παγκόσμιας κλάσης τουριστικού τοπίου, μια πόλη με πολιτιστικό τουρισμό, θέρετρο υγείας και αναψυχής καθώς και κέντρο τουριστικής κατανάλωσης.

Εν τω μεταξύ, παρουσιάστηκε μια σειρά τουριστικών έργων για την προώθηση της ανάπτυξης, όπως το διεθνές παράκτιο θέρετρο Beibu Gulf, το Bama International Longevity Tourist Resort, το Tourism Belt κατά μήκος των συνόρων Κίνας-Βιετνάμ, το West River Ecotourism Belt και το Nanningas, ένα περιφερειακό διεθνές θέρετρο τουριστικό κέντρο.

Το Guangxi είναι ένα γοητευτικό μέρος με μοναδικά γεωγραφικά πλεονεκτήματα, εξαιρετικό οικολογικό περιβάλλον και εθνική κουλτούρα, με πλούσια λαϊκά έθιμα. Ο Liu Ning, επικεφαλής του κόμματος της αυτόνομης περιοχής Guangxi Zhuang, δήλωσε ότι είναι απαραίτητο να καθιερωθεί η έννοια των συνολικών γραφικών σημείων του Guangxi, να σπάσει τα όρια των διοικητικών περιοχών και να προωθήσει την ανάπτυξη σύνδεσης μεταξύ περιοχών, πόλεων και γραφικών σημείων.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για κινητά με την πλατφόρμα “Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Έξυπνου Πολιτιστικού Τουρισμού Guangxi” για τη διευκόλυνση της ευκολότερης αξιολόγησης των διαδικτυακών τουριστικών πληροφοριών και υπηρεσιών στο Guangxi. Οι τουρίστες μπορούν να πραγματοποιήσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ανάρτηση ταξιδιωτικών παραπόνων στο διαδίκτυο μέσω του προγράμματος.

Συνολικά 33 μεγάλα έργα πολιτιστικής τουριστικής συνεργασίας στο Guangxi με συνολική επένδυση άνω των 93 δισ. γιουάν υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Συγκεκριμένα, 17 είναι συμβεβλημένα στο Beihai με συνολική επένδυση 81 δισ. γιουάν, αποτελώντας ένα νέο ορόσημο στην κατασκευή πολιτιστικού τουρισμού του Beihai.

Από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, η πόλη Beihai δέχτηκε συνολικά 38.916.400 εγχώριους τουρίστες, μια ετήσια αύξηση 57,75%, ίση με το 100,33% του αριθμού την ίδια περίοδο του 2019.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024