Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημιουργία Πρότυπου Κέντρου Προβολής Ήπιων Μορφών Τουρισμού στην Ηγουμενίτσα

Δημιουργία Πρότυπου Κέντρου Προβολής Ήπιων Μορφών Τουρισμού στην Ηγουμενίτσα

Στη δημιουργία Πρότυπου Κέντρου Προβολής Ήπιων Μορφών Τουρισμού στην Ηγουμενίτσα, προχωρεί η νομαρχία Θεσπρωτίας και ο οργανισμός λιμένοςΗγουμενίτσας, έργο που είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός το Νοέμβριο του 2004 κατά την […]

Στη δημιουργία Πρότυπου Κέντρου Προβολής Ήπιων Μορφών Τουρισμού στην Ηγουμενίτσα, προχωρεί η νομαρχία Θεσπρωτίας και ο οργανισμός λιμένος<...>Ηγουμενίτσας, έργο που είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός το Νοέμβριο του 2004 κατά την επίσκεψή του στην Ήπειρο.

Η ιδέα βασίζεται σε μελέτη που έχει εκπονήσει η `Αγροτουριστική Α.Ε.` σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρία Θεσπρωτίας, και αποσκοπεί στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νομού, με έμφαση στον αγροτουρισμό.

Η απόφαση για την υλοποίηση του έργου ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Οικονομίας, κ. Αντώνη Μπέζα, στο πλαίσιο ειδικής ημερίδας που οργάνωσε η Νομαρχία Θεσπρωτίας, με θέμα `Θεσπρωτία – Τουρισμός και Ανάπτυξη`.

Η Ήπειρος συνολικά αποτελεί ένα μεγάλο αναξιοποίητο πεδίο για αγροτουρισμό – τουρισμό υπαίθρου, η οργανωμένη ανάπτυξη του οποίου μπορεί να προσδώσει μια νέα οικονομική δυναμική στην εγκαταλειμμένη όλα αυτά τα χρόνια ηπειρωτική γη, αναδεικνύοντας τον παραδοσιακό χαρακτήρα και τις μοναδικές ομορφιές του τόπου. Το κέντρο προβολής στην Ηγουμενίτσα, απ` όπου περνούν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, θα συντελέσει αποφασιστικά στην αναπτυξιακή αναβάθμιση της Ηπείρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024