Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυσαρεστημένη η Π.Ε.Α.Κ.Π.Ε.Ι.Θ.Σ. από την προβολή του ναυαγίου στα ΜΜΕ
Ένωση Πληρωμάτων Σκαφών Αναψυχής

Δυσαρεστημένη η Π.Ε.Α.Κ.Π.Ε.Ι.Θ.Σ. από την προβολή του ναυαγίου στα ΜΜΕ

Τη δυσαρέσκεια της για την καθημερινή προβολή και ερμηνεία του ναυαγίου στη Σαντορίνη από τα κανάλια της τηλεόρασης, χωρίς καμία θετική μνεία στον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα, που […]

Τη δυσαρέσκεια της για την καθημερινή προβολή και ερμηνεία του ναυαγίου στη Σαντορίνη από τα κανάλια της τηλεόρασης, χωρίς καμία θετική μνεία στον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα, που διέσωσαν 1.200 επιβάτες, εξέφρασε<...>με ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών και Κατώτερων Πληρωμάτων Επαγγελματικών και Ιδιωτών Θαλαμηγών Σκαφών (Π.Ε.Α.Κ.Π.Ε.Ι.Θ.Σ.), αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “ο Έλληνας ναυτικός ήταν και παραµένει αποµονωµένος σ’ ένα δρόµο χωρίς αρωγούς και υποστηρικτές”.

“Στο όνομα της τηλεθέασης” όπως σημείωνεται “σπιλώνονται υπολήψεις και αξιοπρέπειες ανθρώπων που μοχθούν, αγωνίζονται και είναι αποτελεσματικοί. Στο όνομα της αποκλειστικότητας σπιλώνεται ο τουρισμός και οι άνθρωποι που εργάζονται γι ‘ αυτόν. Κανείς όμως, τονίζει η Ένωση, δεν τόνισε ότι όλοι αυτοί οι ναυτικοί εκτός από τον κίνδυνο και την αγωνία που διέτρεξαν έχουν να αντιμετωπίσουν και την ανασφάλεια του αύριο. “Θα έχουν δουλειά; Θα απορροφηθούν από άλλα κρουαζιερόπλοια; Ή θα μπουν ξανά στις λίστες του Γραφείου Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας;” είναι μερικά από τα ερωτήματα των ναυτικών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024