Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΈκτακτη σύσκεψη της ΝΑ Δωδεκανήσου για το ακτοπλοϊκό

Έκτακτη σύσκεψη της ΝΑ Δωδεκανήσου για το ακτοπλοϊκό

Τη σύγκληση έκτακτης σύσκεψης αποφάσισε το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Δωδεκανήσου στις 31 Μαρτίου, σε μια προσπάθεια βελτίωσης των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών με τη συμμετοχή όλων των τοπικών αρχών και φορέων. Ειδικότερα, […]

Τη σύγκληση έκτακτης σύσκεψης αποφάσισε το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Δωδεκανήσου<...> στις 31 Μαρτίου, σε μια προσπάθεια βελτίωσης των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών με τη συμμετοχή όλων των τοπικών αρχών και φορέων. Ειδικότερα, στη σύσκεψη αναμένεται να αξιολογηθεί η υπάρχουσα κατάσταση και να συναποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Όπως, μάλιστα, υπογράμμισε ο νομάρχης, κ. Μαχαιρίδης έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια και πρέπει να αντιδράσουμε, διότι ήδη οι επιπτώσεις είναι ορατές στην τοπική οικονομία”.

Στην σύσκεψη κλήθηκαν να συμμετάσχουν ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, οι δήμαρχοι Κω, Καλύμνου, Λέρου, Αστυπάλαιας, Πάτμου και Λειψών, τα μέλη της ΟΚΕ, ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Η. Κωτιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Β. Μηναϊδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων κ. Π. Καραγιάννης, ο πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων κ. Τ. Μοσχάτος και οι επικεφαλής των νομαρχιακών επιτροπών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του Συνασπισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024