Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Έμφαση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Έμφαση στις νέες αγορές αλλά και στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού δίνει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού κ. Πάνο Εγγλέζο, ο οποίος μιλώντας στο TravelDailyNews ανάφερε: «όσον αφορά τις νέες αγορές της Κίνας και της Ινδίας…

Έμφαση στις νέες αγορές αλλά και στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού δίνει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού κ. Πάνο Εγγλέζο, ο οποίος μιλώντας στο TravelDailyNews<...> ανάφερε: «όσον αφορά τις νέες αγορές της Κίνας και της Ινδίας, οι προσπάθειες μας άρχισαν να εντατικοποιούνται τα τελευταία 2-3 χρόνια. Καθοριστικός παράγοντας είναι αυτός την ικανοποιητικών αεροπορικών συνδέσεων και προς αυτή την κατεύθυνση κάναμε κάποιες ενέργειες σε συνεργασία και με γειτονικούς μας προορισμούς. Η προσπάθεια σίγουρα θα συνεχιστεί αφού πιστεύουμε ότι οι αγορές αυτές είναι σημαντικές και η Κύπρος μπορεί να προσφέρει πολλά στους τουρίστες απ’ αυτές τις χώρες».

Παράλληλα, στη συνέντευξή του η οποία θα δημοσιευτεί σύντομα στο TravelDailyNews αναφέρεται στην πορεία της τουριστικής κίνησης για το 2006, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε θέματα που σχετίζονται με τον τουρισμό στα κατεχόμενα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024