Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕνημέρωση του Κ. Παπούλια από τον Γ. Νικητιάδη για θέματα τουρισμού
Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

Ενημέρωση του Κ. Παπούλια από τον Γ. Νικητιάδη για θέματα τουρισμού

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια ενημέρωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης για θέματα που αφορούν στον αθλητισμό και ειδικότερα για […]

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια ενημέρωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού<...> κ. Γιώργος Νικητιάδης για θέματα που αφορούν στον αθλητισμό και ειδικότερα για το νομοσχέδιο, που προβλέπει την καταπολέμηση της βίας.

Το νομοσχέδιο, που βρίσκεται στη τελική φάση της επεξεργασίας του, τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η κατάρτιση του, σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία και θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, όπως ανέφερε ο κ. Νικητιάδης. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για θέματα, που αφορούν στον τουρισμό και τις ευοίωνες προοπτικές, οι οποίες διαγράφονται φέτος, για αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024