Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΓεμάτα πολλά από τα πλοία και τα αεροσκάφη με προορισμό τα Δωδεκάνησα για τον Αύγουστο

Γεμάτα πολλά από τα πλοία και τα αεροσκάφη με προορισμό τα Δωδεκάνησα για τον Αύγουστο

Δύσκολη εκτιμάται πως θα είναι η μεταφορά των εκδρομέων τον επόμενο μήνα προς τα Δωδεκάνησα, αφού όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα,ήδη πολλά από τα δρομολόγια πλοίων και αεροσκαφών του Αυγούστου με […]

Δύσκολη εκτιμάται πως θα είναι η μεταφορά των εκδρομέων τον επόμενο μήνα προς τα Δωδεκάνησα, αφού όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα,<...>ήδη πολλά από τα δρομολόγια πλοίων και αεροσκαφών του Αυγούστου με προορισμό τα νησιά του Νομού, είναι ήδη κλεισμένα, ενώ σε μερικά από αυτά έχουν κιόλας αρχίσει να καταγράφονται λίστες αναμονής.

Οι πληρότητες αεροσκαφών των αεροπορικών εταιριών, που εξυπηρετούν τα Δωδεκάνησα, αγγίζουν το 100%, όσον αφορά στα δρομολόγια του Αυγούστου, ενώ παρόμοιο σκηνικό παρατηρείται και στα πλοία της γραμμής, όπου έχουν απομείνει διαθέσιμες ελάχιστες θέσεις.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα φαίνεται όμως πως θα αντιμετωπίσουν, όσοι θελήσουν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί της Καρπάθου, αφού, όπως επεσήμανε και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Νισύριος στην τελευταία συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου “οι θέσεις, με το αεροσκάφος 37 θέσεων της Ο.Α. έχουν κλείσει εδώ και πολλές μέρες για ολόκληρο τον Αύγουστο, γεγονός που δημιουργεί εκ των πραγμάτων πρόβλημα για όσους θέλουν να ταξιδέψουν”. “Οι λίστες αναμονής” πρόσθεσε “παρά το γεγονός ότι εκτελούνται 3 πτήσεις ημερησίως, ειδικά για Παρασκευή και Σάββατο, φθάνουν ακόμα και τα 15 άτομα, ενώ πρόβλημα παρουσιάζεται για τα σαββατοκύριακα κυρίως και για την πτήση από Αθήνα για Κάρπαθο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024