Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo θα γίνει το Νοέμβριο του 2016
Εκθέσεις

Η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo θα γίνει το Νοέμβριο του 2016

Κατά τη 2η Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo 2015 (4-6 Δεκεμβρίου), 2.638 προκαθορισμένα ραντεβού έκλεισαν επισκέπτες με εκθέτες μόνον από το Online πρόγραμμα Visitor’s Matching Program, πέραν του αριθμού των λοιπών συναντήσεων που έγιναν στην έκθεση απευθείας στα περίπτερα των εκθετών.

Το διεθνές ραντεβού του ελληνικού τουρισμού πραγματοποιήθηκε στην 2η Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo 2015 στις 4-6 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo, την οποία εγκαινίασε η αναπλ. υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Η επίσημη διεθνής έκθεση τουρισμού της Αθήνας κάλυψε για μία ακόμη χρονιά, όλες τις επαγγελματικές ανάγκες των επιχειρήσεων του ελληνικού τουρισμού  και με το σύνθημα “Come to meet the Greeks” συγκέντρωσε:

  • 100 διεθνείς και υψηλού επιπέδου Hosted Buyers από 25 χώρες οι οποίοι κάλυψαν όλους τους τομείς του Ελληνικού Τουρισμού και πραγματοποίησαν νέες συνεργασίες.
  • 200 εκθέτες από όλους τους τομείς του ελληνικού τουρισμού, περιφέρειες, δήμοι, φορείς του τουρισμού, ξενοδοχεία, Luxury Boutique Hotels & Villas, ρουριστικά γραφεία, εταιρείες κρουαζιέρας, Management, εξοπλισμών κ.λπ.
  • 3.800 Β2Β ραντεβού πραγματοποίησαν οι εκθέτες με τους Buyers και επέτυχαν νέες συμφωνίες για να προωθήσουν ακόμη περισσότερο τον ελληνικό τουρισμό.
  • 7.000 και πλέον ήταν οι επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από όλους τους κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας και κάλυψαν πλήρως όλες τις επαγγελματικές τους ανάγκες με νέες συνεργασίες.
  • 2.638 προκαθορισμένα ραντεβού έκλεισαν επισκέπτες με εκθέτες μόνον από το Online πρόγραμμα Visitor’s Matching Program, πέραν του αριθμού των λοιπών συναντήσεων που έγιναν στην έκθεση απευθείας στα περίπτερα των εκθετών.

Οι επίσημοι φορείς του ελληνικού τουρισμού ΞΕΕ, ΣΕΤΕ, ΕΕΚΦΝ και οι διεθνείς εταιρείες trivago και TUI πραγματοποίησαν συνεδριακές εκδηλώσεις μεγάλου ενδιαφέροντος με ομιλητές υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού επιπέδου.

H έκθεση ήταν υπό την Αιγίδα των: Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, ΕΟΤ, Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ΣΕΤΕ και Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας.

Η επόμενη έκθεση θα διοργανωθεί στις 25-27 Νοεμβρίου 2016, και πάλι στο Metropolitan Expo.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024