Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚαι ο ΣΕΛΠΕ μετέχει στη Συμφωνία Τιμής για μείωση των τιμών στην εστίαση
Εστίαση

Και ο ΣΕΛΠΕ μετέχει στη Συμφωνία Τιμής για μείωση των τιμών στην εστίαση

Σε συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Αθ. Σκορδά, ο πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ κ. Α. Μακρής εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο εμπορικός κόσμος που σχετίζεται με την εστίαση θα στηρίξει στη μεγάλη του πλειοψηφία τη Συμφωνία Τιμής και θα μειώσει τις τιμές σε ποσοστό άνω του 5%.

Ο ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος), ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Πολιτείας για να περάσει στον τελικό καταναλωτή η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, προστίθεται στους φορείς που θα πιστοποιούν τα μέλη τους (τις μεγάλες μονάδες λιανικής πώλησης οι οποίες διατηρούν χώρους εστίασης) με το ειδικό σήμα μείωσης των τιμών, που αποκτούν όσες επιχειρήσεις εστίασης συμμετέχουν στη Συμφωνία τιμής και μειώνουν τις τιμές του τιμοκαταλόγου τους τουλάχιστον κατά τα 3/4 αυτού, σε ποσοστό τουλάχιστον 5%.

Σε συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Αθ. Σκορδά, ο πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ κ. Α. Μακρής εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο εμπορικός κόσμος που σχετίζεται με την εστίαση θα στηρίξει στη μεγάλη του πλειοψηφία τη Συμφωνία Τιμής και θα μειώσει τις τιμές σε ποσοστό άνω του 5%. Ο κ. Σκορδάς τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του ΣΕΛΠΕ στην προσπάθεια.

Όπως και οι υπόλοιποι φορείς, ο ΣΕΛΠΕ αναλαμβάνει και την ευθύνη του ελέγχου της όλης διαδικασίας ως προς τα μέλη του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024