Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜαχαιρίδης: Χειρότερα από πέρσι τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στα Δωδεκάνησα

Μαχαιρίδης: Χειρότερα από πέρσι τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στα Δωδεκάνησα

“Πολύ χειρότερα”, συγκριτικά με πέρσι, εκτιμά ο Νομάρχης Δωδεκανήσου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, πως “θα είναι φέτος τα ακτοπλοϊκά δρομολόγιαστα Δωδεκάνησα“, καταγγέλλοντας για αδιαφορία το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, καθώς όπως υποστηρίζει […]

“Πολύ χειρότερα”, συγκριτικά με πέρσι, εκτιμά ο Νομάρχης Δωδεκανήσου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, πως “θα είναι φέτος τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια<...>στα Δωδεκάνησα, καταγγέλλοντας για αδιαφορία το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, καθώς όπως υποστηρίζει έχει ζητήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν συνάντηση για το θέμα αυτό με τον Υπουργό, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, χωρίς να έχει λάβει κάποια απάντηση.

“Αν δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα, ας μας το πει τουλάχιστον” ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Νομάρχης, ενώ χαρακτήρισε θετικές τις προσπάθειες που κάνει ο Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, σε ότι αφορά στις δικές του αρμοδιότητες. Όπως μάλιστα πρόσθεσε “το `ναυάγιο` της ΔΑΝΕ λειτουργεί αποτρεπτικά σε κάθε πρωτοβουλία για ίδρυση νέας ακτοπλοϊκής εταιρίας λαϊκής βάσης”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρατείνονται οι προσεγγίσεις του πλοίου Blue Star 2 στα νησιά Πάτμο και Λέρο, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες, λόγω του Πάσχα, μετά από συνεννόηση του υπουργού Αιγαίου, κ. Παυλίδη, με την πλοιοκτήτρια εταιρία. Επίσης, την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν τα δρομολόγια της εταιρίας Flying Dolphins, ενώ τα υδροπτέρυγα θα πραγματοποιούν δρομολόγια μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, με προορισμούς την Κάλυμνο, την Κω, την Ρόδο, την Λέρο, τους Λειψούς, την Πάτμο και το Πυθαγόρειο Σάμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024