Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρούσα στην ITB Berlin η νομάρχης Ηρακλείου
Για την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της Κρήτης

Παρούσα στην ITB Berlin η νομάρχης Ηρακλείου

Στο Βερολίνο, όπου πραγματοποιείται η μεγαλύτερη επαγγελματική τουριστική εκδήλωση στον κόσμο, η έκθεση ΙΤΒ, βρίσκεται η νομάρχης Ηρακλείου κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη, με στόχο την καλύτερη τουριστική προβολή του […]

Στο Βερολίνο, όπου πραγματοποιείται η μεγαλύτερη επαγγελματική τουριστική εκδήλωση στον κόσμο, η έκθεση ΙΤΒ, βρίσκεται η<...> νομάρχης Ηρακλείου κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη, με στόχο την καλύτερη τουριστική προβολή του νησιού.

Η ΙΤΒ είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική τουριστική εκδήλωση στον κόσμο και συγκεντρώνει εκπροσώπους από το σύνολο της τουριστικής βιομηχανίας του δημοσιογραφικού, επιστημονικού και καλλιτεχνικού κλάδου. Φέτος συμμετέχουν 11.000 εκθέτες από 180 κράτη σε συνολική έκταση 160.000 τ.μ. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου συμμετέχει στην έκθεση σε κοινό περίπτερο με τους άλλους νομούς της Κρήτης με σκοπό την τουριστική προβολή του νησιού.

Η έκθεση πραγματοποιείται από 11 – 15 Μαρτίου 2009 και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου διανέμει έντυπο διαφημιστικό υλικό στα γερμανικά, αφίσες και DVD , για την καλύτερη τουριστική προβολή της Κρήτης. Παράλληλα, προσφέρει παραδοσιακά Κρητικά εδέσματα στους επισκέπτες, όπως ξεροτήγανα, ρακί, τυρί, παξιμάδι, προβάλλοντας την κρητική φιλοξενία και τη λαϊκή παράδοση της Κρήτης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024