Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτο πλευρό της Louis για το ατύχημα στη Σαντορίνη Κ.Ε.Β.Ε. και ACTA

Στο πλευρό της Louis για το ατύχημα στη Σαντορίνη Κ.Ε.Β.Ε. και ACTA

Τη λύπη τους για τον τρόπο χειρισμού του πρόσφατου ατυχήματος με το κρουαζιερόπλοιο Sea Diamond στη Σαντορίνη από τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την “ανευ προηγουμένη επίθεση” εναντίον της […]

Τη λύπη τους για τον τρόπο χειρισμού του πρόσφατου ατυχήματος με το κρουαζιερόπλοιο Sea Diamond στη Σαντορίνη από τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την “ανευ προηγουμένη επίθεση” εναντίον της κυπριακής πλοιοκτήτριας<...>εταιρίας Louis Hellenic Cruises και των ιδιοκτητών της εξέφρασαν με ανακοίνωση τους, τόσο ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), όσο και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (Κ.Ε.Β.Ε.).

Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι η πλοιοκτήτρια εταιρία θα αντιμετωπίσει υπεύθυνα την κατάσταση και θα συνεργασθεί με τις αρμόδιες Αρχές για εξακρίβωση των αιτίων του ατυχήματος υπογραμμίζει ο ACTA, σημειώνοντας πως ο όμιλος Louis είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου (1954) με συνεχή παρουσία στα εκάστοτα Διοικητικά Συμβούλια του ACTA. “Η συμβολή του στην ανάπτυξη του τουρισμού και των ταξιδίων” επισημαίνει “υπήρξε επωφελής και καθοριστικά επιτυχής για την πορεία της Κυπριακής Οικονομίας”.

Το ΚΕΒΕ, με τη σειρά του, εξέφρασε την συμπαράσταση του προς την κυπριακή πλοιοκτήτρια εταιρία, “διότι γνωρίζει την προσήλωση της στα αναγκαία συστήματα ασφάλειας για όλες τις εγκαταστάσεις της, όπως επίσης και προς τους ιδιοκτήτες της, διότι γνωρίζει το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο διεξάγουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες”. Η εταιρία Louis Plc αναφέρει το Κ.ΕΒ.Ε. αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στα κυπριακά επιχειρηματικά δρώμενα και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και παγκόσμια αποδεικνύει ότι επιτελεί το έργο της με υπευθυνότητα και επιτυχία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024