Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυναντήσεις στο Ομάν πραγματοποίησε την Τρίτη ο Αβραμόπουλος

Συναντήσεις στο Ομάν πραγματοποίησε την Τρίτη ο Αβραμόπουλος

Μονοήμερη επίσκεψη στο Ομάν πραγματοποίησε προχτές, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2005, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ύστερα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Υπουργός Πολιτισμού και η Υπουργός Τουρισμού της χώρας…

Μονοήμερη επίσκεψη στο Ομάν πραγματοποίησε προχτές, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2005, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος,<...>ύστερα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Υπουργός Πολιτισμού και η Υπουργός Τουρισμού της χώρας, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Σουλτάνου του Ομάν, για την 35η επέτειο από την ανεξαρτησία του Σουλτανάτου.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο κ. Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με τον Σουλτάνο, Sayyid Thuwainy Bin Shihab, στον οποίο μετέφερε μήνυμα του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή. Επίσης ο κ. Αβραμόπουλος είχε διμερείς επαφές με τον Υπουργό Πολιτισμού, Πρίγκιπα Sayyid Haitman Bin Tariq Al Said και με την Υπουργό Τουρισμού Rajha bint Abdulameer bin Ali.

Κατά τη διάρκεια των επαφών επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για συνεργασία με την Ελλάδα του Ομάν, το οποίο διαδραματίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στα Εμιράτα, με μια ραγδαία αναπτυσσόμενη οικονομία. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε, να πραγματοποιηθεί στο Ομάν ένα Forum, με τη συμμετοχή επενδυτών και από τις δύο χώρες και του τομέα του τουρισμού, αλλά και του κατασκευαστικού τομέα, όπου Έλληνες επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή από το παρελθόν. Επίσης, ο κ. Αβραμόπουλος προσκάλεσε την Υπουργό Τουρισμού, να επισκεφτεί τη χώρα μας, για να συμμετάσχει στις 18 Φεβρουαρίου του 2006 στην ετήσια συνάντηση του WTTC, όπου και θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας.

Ο κ. Αβραμόπουλος συνοδευόταν στο Ομάν από τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Πέτρο Δούκα, το Γενικό Γραμματέα του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. κ. Γιώργο Τρυφωνίδη, τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Αριστείδη Καλογερόπουλο-Στράτη και από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου.

Χτες, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ο κ. Αβραμόπουλος αναχώρησε για την Κίνα, όπου πραγματοποιείται στην πόλη Kunming η 7η Διεθνής Τουριστική Έκθεση `Travel Mart`. Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης θα επισκεφθεί και το Πεκίνο, όπου θα έχει συναντήσεις, μεταξύ άλλων, με τον Shao Qiwei, Υπουργό Τουρισμού της Κίνας και τον Liu Qi, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ο.Α. BOCOG 2008 και Γ.Γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024