Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Αλογοσκούφη με αντιπροσωπείες της ΠΟΞ και του ΣΕΤΕ
Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών

Συνάντηση Αλογοσκούφη με αντιπροσωπείες της ΠΟΞ και του ΣΕΤΕ

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και του Συνδέσμου ΕλληνικώνΤουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Στη συνάντηση τέθηκαν από […]

Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και του Συνδέσμου Ελληνικών<...>Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Στη συνάντηση τέθηκαν από την ΠΟΞ και τον ΣΕΤΕ ζητήματα που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο, όπως είναι, μεταξύ άλλων, το Τέλος Παρεπιδημούντων και το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων (ΕΤΑΚ). Από την πλευρά του ο Υπουργός ανέφερε ότι τα θέματα αυτά θα εξετασθούν, προκειμένου οι οριστικές αποφάσεις να ανακοινωθούν σε νέα συνάντηση στο τέλος Ιουνίου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας Οικονομίας κ. Γιάννης Σιδηρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Νίκος Αγγελόπουλος και ο Πρόεδρος και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΟΞ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και Αριστοτέλης Θωμόπουλος αντίστοιχα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024