Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΝέο αίμα, νέες φιλοδοξίες, νέες ιδέες στην Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης
Εκλογές

Νέο αίμα, νέες φιλοδοξίες, νέες ιδέες στην Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης

Antonis Pagonis

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ανέδειξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετά τις πρόσφατες εκλογές. Νέοι και φιλόδοξοι ηγέτες, με τον νεότερο πρόεδρο στην Ελλάδα, δεσμεύονται να εργαστούν για το κοινό καλό, επικεντρώνοντας στις βιώσιμες και καινοτόμες πρακτικές.

Το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στην πρώτη της συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε μετά τις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου.

Στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, Πρόεδρος εξελέγει ο Αντώνης Παγώνης, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Πατηνιώτης, Γενική Γραμματέας η Μαργαρίτα Καραμολέγκου, Ταμίας ο Ρένος Χήτας και Μέλος ο Γιώργος Δημητροκάλλης.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης αποτελείται απο νέα πρόσωπα αλλά και νέους ηλικιακά επιχειρηματίες με διάθεση για δουλειά και φρέσκιες ιδέες, που φιλοδοξούν να βοηθήσουν τον τόπο τους για το συλλογικό όφελος όλων.

Σχετικά με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στην Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης μετά τις εκλογές και τις αρχαιρεσίες της, αξίζει να αναφερθεί οτι ο 31 ετών νεοεκλεγής πρόεδρος Αντώνης Παγώνης που ψηφίστηκε απο τα 3/4 των μελών της Ένωσης και συγκεκριμένα με 86 απο τις συνολικά 113 ψήφους, αποτελεί σήμερα τον νεότερο πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων στην Ελλάδα, ενώ δεύτερη “πρωτιά” αποτελεί το οτι ο ηλικιακός μέσος όρος του νέου Δ.Σ. της Ε.Ξ.Σ. είναι ο χαμηλότερος στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης οριστικοποιήθηκε οτι εκπρόσωποι στην Πανελλήνια Ένωση Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) εκλέγονται 7 μέλη (6 και ο πρόεδρος) της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης μιας και ο αριθμός των μελών με τα οποία εκπροσωπείται προκύπτουν από τον αριθμό των ψηφισάντων στις εκλογές, συνεπώς εκπρόσωποι στην Πανελλήνια Ένωση Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.) εξελέγησαν οι : Παγώνης Αντώνης με 78 ψήφους, Ηλιόπουλος Αντώνης με 71, Πατηνιώτης Ανδρέας με 71, Χήτας Ρένος με 57, Καραμολέγκου Μαργαρίτα με 56, Καραμολέγκος Μανώλης με 35 και Γιαννής Θωμάς με 25.

Επίσης, στο πλαίσιο της κατανομής αρμοδιοτήτων, στο μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Δημητροκάλλη ανατέθηκε η αρμοδιότητα και ευθύνη των θεμάτων των εργασιακών σχέσεων.

Την ορθότητα της εκλογικής διαδικασίας και των αρχαιρεσιών διασφάλισε η εξελεγκτική επιτροπή που απαρτίστηκε απο τους : Αντώνη Ηλιόπουλο, Αλέξανδρο Καραμολέγκο και Μανώλη Δαρζέντα.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά το σύνολο των μελών της για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, δεσμευόμενο οτι θα εργαστεί με γνώμονα και σκοπό το κοινό καλό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024