Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΠαρατείνεται η προθεσμία προτάσεων για την «Αναβάθμιση Τουριστικών Λιμένων»
Λιμένες

Παρατείνεται η προθεσμία προτάσεων για την «Αναβάθμιση Τουριστικών Λιμένων»

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παρατείνει έως 31 Ιανουαρίου 2024 την προθεσμία υποβολής επενδυτικών σχεδίων για την ενίσχυση των τουριστικών λιμένων, ανταποκρινόμενη σε ευρωπαϊκές προθεσμίες και αιτήματα ΝΠΔΔ.

Με απόφαση της υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη παρατείνεται έως την 31η Ιανουαρίου 2024,  η προθεσμία υποβολής επενδυτικών σχεδίων για την κρατική ενίσχυση του προγράμματος  «Αναβάθμιση Τουριστικών Λιμένων» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.  Η παράταση αφορά και στα δικαιολογητικά αδειοδοτικής ωριμότητας (τροποποίηση του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ IV_1: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, σημείο 6. Δικαιολογητικά Κριτηρίου 1:  (Αδειοδοτική  ωριμότητα).

Η σχετική απόφαση για την τροποποίηση της προκήρυξης κρίθηκε αναγκαία μετά από την παράταση της προθεσμίας πληρωμής του έργου από την ευρωπαϊκή επιτροπή, αλλά και από πλήθος αιτημάτων δικαιούχων ΝΠΔΔ, κυρίως Δήμων και Λιμενικών Ταμείων στους οποίους γίνεται αλλαγή των διοικήσεων στην αρχή του έτους.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στη σχετική απόφαση που είναι αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στο site του Υπουργείου Τουρισμού και στην ειδική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο των Δράσεων Κρατικής Ενίσχυσης Τ.Α.Α. του Υπουργείου Τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024