Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑ. Παγώνης: “Οι ‘νωχελικές’ κρατήσεις στη Σαντορίνη, έστω και με κρατήσεις last minute, θα ξεπεραστούν”
Προορισμός

Α. Παγώνης: “Οι ‘νωχελικές’ κρατήσεις στη Σαντορίνη, έστω και με κρατήσεις last minute, θα ξεπεραστούν”

ITB-Santorini

Συμπεράσματα και τις επαφές του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης απο τη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ Berlin. 

“Η ζήτηση για τη χώρα μας βρίσκεται σε αύξηση, της τάξης του 7-10%, ενώ τα προβλήματα που υπάρχουν και οι ‘νωχελικές’ κρατήσεις στη Σαντορίνη έστω και με κρατήσεις ‘last minute’ θεωρώ ότι θα ξεπεραστούν. Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο στο ελληνικό περίπτερο, το οποίο είχε πολύ επισκεψιμότητα, υπάρχουν όμως αποκλίσεις στην προτίμηση μεταξύ των περιοχών στην Ελλάδα, και υπάρχουν προορισμοί που χρειάζονται βοήθεια, όπως η Σαντορίνη”. Αυτά είναι τα γενικά συμπεράσματα του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Αντώνη Παγώνη απο την παρουσία του στη διεθνή έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου.

Παράλληλα, ο κ. Παγώνης κατα τη διάρκεια της παρουσίας του στην έκθεση συναντήθηκε και είχε χρήσιμες και παραγωγικές συναντήσεις με την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, τους προέδρους του ΞΕΕ και της ΠΟΞ κ.κ. Αλέξανδρο Βασιλικό και Γιάννη Χατζή αντίστοιχα, καθώς και με εκπροσώπους διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, οι προτάσεις των οποίων θα τεθούν σε συζήτηση με τον δήμαρχο Θήρας κ. Νίκο Ζώρζο, με σκοπό την μεταξύ Δήμου και Ε.Ξ.Σ. συνεργασία.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024