Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΈνωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Επιστολή προς τον Δήμαρχο για το πρόβλημα με τον ΧΑΔΑ
Φορείς

Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης: Επιστολή προς τον Δήμαρχο για το πρόβλημα με τον ΧΑΔΑ

Η επιστολή που υπογράφει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνης Ηλόπουλος.

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του δημάρχου Θήρας, Αντώνη Σιγάλα με την Ένωση Ξενοδόχων του νησιού για το θέμα του ΧΑΔΑ. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνης Ηλιόπουλος, με επιστολή του απαντά στις κατηγορίες περί επικοινωνιακής ζημιάς και επαναλαμβάνει την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων για να δοθεί αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα με τον ΧΑΔΑ, όπως αναφέρει το atlantea.news.

Αναλυτικά η επιστολή

Μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής μας με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων στη Σαντορίνη, αντί για συγκεκριμένες προτάσεις προς επίλυση του προβλήματος, επιδοθήκατε σε μια προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο της Ένωσής μας. Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η επιστολή αυτή εστάλη κατόπιν εγκρίσεως του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων και σε καμιά περίπτωση δεν είναι προσωπική, αλλά περιβάλλεται όπως πάντα από θεσμικά πλαίσια και απευθύνεται προς όλες τις αρμόδιες αρχές. Σκοπός μας είναι η ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού και η συστράτευση όλων των φορέων, συμβάλλοντας και από την πλευρά μας με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο, οικονομικό ή/και υλικοτεχνικό.

Η Ένωση Ξενοδόχων, έχοντας μέλη τους επιχειρηματίες του τουρισμού, εκφράζει την αγωνία και την αγανάκτηση της για την απαράδεκτη κατάσταση του ΧΑΔΑ, ζητώντας άμεση λύση στο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν είναι, όπως αναφέρθηκε, ένα πρόβλημα απλά οπτικό, ούτε και πρόσκαιρο. Διαιωνίζεται και μεταφέρεται από προηγούμενες αρχές σε επόμενες, που στην ουσία μεταθέτουν την επίλυση του με παρατάσεις και εξαιρέσεις.

Ζητήσαμε εγγυήσεις και συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά αντ’ αυτών λάβαμε επίθεση και απαξιωτικές αναφορές. Οι κατηγορίες προς εμάς για επικοινωνιακή ζημιά και δυσφήμιση του προορισμού, δεν είναι συνυφασμένες με την αναφορά μας για την ανάδειξη του προβλήματος, αλλά ταυτίζονται με την πραγματική κατάσταση που επικρατεί. Αυτή είναι που προκαλεί την όποια δυσφήμιση και επικοινωνιακή ζημιά! Άλλωστε οι πλέον θιγόμενοι από την δημοσιοποίηση του θέματος είμαστε εμείς, έχοντας να αντιμετωπίσουμε τις μεγαλύτερες επιπτώσεις αν δεν βρεθεί τρόπος διόρθωσης της κατάστασης.

Ας αναλογιστούμε λοιπόν όλες τις παρενέργειες, ας είμαστε πραγματιστές, ας μιλάμε με αλήθειες και ας σκύψουμε όλοι μαζί πάνω στο πρόβλημα για την άμεση και επιτυχή επίλυση του.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/07/2024
23/07/2024
22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024