Τελευταία νέα
ΑρχικήΤο Nana Beach σύμμαχος του προγράμματος Clean up the med
Βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσης του ξενοδοχείου

Το Nana Beach σύμμαχος του προγράμματος Clean up the med

Στις 28 Μαΐου 2011 πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός των ακτών στα πλαίσια του προγράμματος Clean up the Med “Καθαρή Μεσόγειος” της περιβαλλοντικής οργάνωσης Legambiente. Το ξενοδοχείο Nana Beach για άλλη μια […]

Στις 28 Μαΐου 2011 πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός των ακτών στα πλαίσια του προγράμματος Clean up the Med “Καθαρή Μεσόγειος” της περιβαλλοντικής οργάνωσης Legambiente<...>.

Το ξενοδοχείο Nana Beach για άλλη μια χρονιά συμμετείχε σε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια. Το προσωπικό του ξενοδοχείου έστειλε το δικό του οικολογικό μήνυμα, αναλαμβάνοντας τον καθαρισμό της παρακείμενης ακτής του ξενοδοχείου από τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους οι ανθρώπινες δραστηριότητες.
Οι περιβαλλοντικές δράσεις του ξενοδοχείου Nana Beach δε σταματούν εδώ, καθώς η περιβαλλοντική πολιτική του ξενοδοχείου αποτελεί δέσμευση για τη διοίκηση του ξενοδοχείου, οι στόχοι αφορούν τη βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσης, εφαρμόζοντας προγράμματα ανακύκλωσης γυαλιού, μπαταριών, λαμπτήρων, χαρτιού, πλαστικού.

Τη χρήση λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας στην πλειονότητα των δωματίων και των εξωτερικών χώρων, την χρήση φυσικών μέσων για την καταπολέμηση των εντόμων στους κήπους του ξενοδοχείου και άλλες δραστηριότητες, στοχεύοντας στην μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη λειτουργία του ξενοδοχείου.

Στο πρόγραμμα Clean up the Med συμμετέχουν χιλιάδες εθελοντές από 17 χώρες της Μεσογείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024