Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ κακοκαιρία στην Ευρώπη πλήττει και τα ταξίδια
Πρόβλημα οι μετακινήσεις

Η κακοκαιρία στην Ευρώπη πλήττει και τα ταξίδια

Ισχυρές χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις έπληξαν χθες τη βόρεια Ιταλία, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις και καθυστερώντας την έναρξη των σχολικών μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Όλες οι πτήσεις στα δύο αεροδρόμια του Μιλάνου -Μαλπένσα και…

Ισχυρές χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις έπληξαν χθες τη βόρεια Ιταλία, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις και<...> καθυστερώντας την έναρξη των σχολικών μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Όλες οι πτήσεις στα δύο αεροδρόμια του Μιλάνου-Μαλπένσα και Λινάτε ματαιώθηκαν μέχρι τις 16:00 ώρα Ελλάδος, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ πολλοί από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου δεν κατάφεραν να φτάσουν στη δουλειά τους. Και το αεροδρόμιο του Τορίνου παρέμεινε κλειστό μέχρι τις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), καθώς και το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο μέχρι τις 14:00 ώρα Ελλάδος.

Τμήματα του αυτοκινητοδρόμου που συνδέει το Μιλάνο με άλλες μεγάλες πόλεις της βόρειας Ιταλίας, όπως το Τορίνο και η Γένοβα, παρέμειναν κλειστά καθώς ο πάγος στο οδόστρωμα καθιστούσε επικίνδυνη την οδήγηση. Εξαιτίας της κακοκαιρίας σημειώθηκαν καθυστερήσεις και στα δρομολόγια των σιδηροδρόμων.

Στη Γαλλία, η πυκνή χιονόπτωση οδήγησε σήμερα στο κλείσιμο του διεθνούς αεροδρομίου της Μασσαλίας και στην παράλυση όλων των δρομολογίων των τρένων και των λεωφορείων. Το αεροδρόμιο αναμένεται να παραμείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Πέμπτης, όπως ανέφερε η διοίκησή του. Προβλήματα σημειώνονται και στο κυριότερο αεροδρόμιο του Παρισιού, Σαρλ ντε Γκολ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024