Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑυξημένη η κίνηση επιβατών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου τον Σεπτέμβριο

Αυξημένη η κίνηση επιβατών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου τον Σεπτέμβριο

Αήξηση εμφάνιζε το μήνα Σεπτέμβριο η κίνηση επιβατών στα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου, σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2006. Συγκεκριμένα, τα στατιστικά στοιχεία του Τμήματος […]

Αήξηση εμφάνιζε το μήνα Σεπτέμβριο η κίνηση επιβατών στα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου, σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2006. Συγκεκριμένα, τα στατιστικά στοιχεία του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας<...>του υπουργείου Συγκοινωνιών της Κύπρου, απεικόνισαν αύξηση της διακίνησης αεροσκαφών στον αερολιμένα Λάρνακας, κατά 4,3% και της διακίνησης επιβατών κατά 14,2%, ενώ μείωση κατά 4,2% σημειώθηκε στη διακίνηση φορτίου.

Στον αερολιμένα Πάφου, από την άλλη, σημειώθηκε μείωση στη διακίνηση αεροσκαφών κατά 6,6%, ενώ στη διακίνηση επιβατών και φορτίου σημειώθηκε αύξηση κατά 2,8% και 2,6%, αντίστοιχα.

Ικανοποίηση για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί μέχρι στιγμής στην πορεία διεξαγωγής των κατασκευαστικών έργων για το νέο αεροδρόμιο Πάφου, εξέφρασε προχθές και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Τάσσος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στο χώρο των εργασιών. Χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως “οι εργασίες διεξάγονται πάρα πολύ ικανοποιητικά και τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα όπως είχαν καθοριστεί”. “Η ποιότητα της εργασίας”, πρόσθεσε, “είναι εξαιρετική και πιστεύω ότι η Πάφος, επιτέλους, θα αποκτήσει ένα αερολιμένα που να εξυπηρετεί τις ανάγκες της ως τουριστικός προορισμός”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024