Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈκλεισε το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ μετά από απειλή για βόμβα

Έκλεισε το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ μετά από απειλή για βόμβα

Το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, το τρίτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Γερμανίας, εκκενώθηκε χθες έπειτα από σειρά απειλών για βόμβα, προκαλώντας αναστάτωση στην κυκλοφορία μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου παρατηρείται ιδιαίτερη κίνηση […]

Το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, το τρίτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Γερμανίας, εκκενώθηκε χθες έπειτα<...> από σειρά απειλών για βόμβα, προκαλώντας αναστάτωση στην κυκλοφορία μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου παρατηρείται ιδιαίτερη κίνηση λόγω του τέλους των σχολικών διακοπών.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του αεροδρομίου και ορισμένες αεροπορικές εταιρίες έλαβαν τηλεφωνικές απειλές κατά την διάρκεια του πρωινού, αναγκάζοντας το αεροδρόμιο να αναβάλει τις πτήσεις και να εκκενώσει τα κτίρια από τις 11:35 τοπική ώρα (12:35 ώρα Ελλάδας), δήλωσαν αξιωματούχοι του αεροδρομίου και των αεροπορικών εταιριών.

Περίπου 130 ομοσπονδιακοί αστυνομικοί ερεύνησαν το σύμπλεγμα κτιρίων του αεροδρομίου για πιθανή ανεύρεση εκρηκτικών. Αργά το απόγευμα επετράπη η προσγείωση των αεροπλάνων, αν και οι επιβάτες παρέμειναν εντός του σκάφους. Ο τερματικός σταθμός που εξυπηρετεί ναυλωμένες πτήσεις της LTU ξανάνοιξε, καθώς η αστυνομία συνέχισε να ερευνά τους άλλους δύο αεροδιαδρόμους. Αξιωματούχοι δήλωσαν πως αναμένουν ότι το αεροδρόμιο το συντομότερο έπειτα από την εκτροπή, καθυστέρηση ή ακύρωση 90 πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024