Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Swissport υποδέχεται το πρώτο Airbus A380

Η Swissport υποδέχεται το πρώτο Airbus A380

Το πρώτο Airbus A380 το οποίο προσγειώθηκε στα αεροδρόμια του Λος Aντζελες και JFK της Νέας Υόρκης στις 20 Μαρτίου 2007 διαχειρίστηκε η Swissport International. Το αεροσκάφος Α380, του οποίου […]

Το πρώτο Airbus A380 το οποίο προσγειώθηκε στα αεροδρόμια του Λος Aντζελες και JFK της Νέας Υόρκης στις 20 Μαρτίου 2007 διαχειρίστηκε η Swissport International. Το αεροσκάφος Α380, του οποίου η πιλοτική πτήση υποστηρίχθηκε από τις<...> αεροπορικές εταιρείες Lufthansa και Qantas, δέχθηκε τις υπηρεσίες της Swissport.

Ο τρόπος διαχείρισης της όλης επιχείρησης επιβεβαίωσε ότι η Swissport είναι άρτια προετοιμασμένη και εξοπλισμένη για τη διαχείριση αυτών των νέων “γιγάντων” του αέρα, τόσο σε τεχνικό και επιχειρησιακό επίπεδο, όσο και με την υποστήριξη του άριστα εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού της όπως υποστήριξε η εταιρεία.

“Είμαι ενθουσιασμένος με την επιτυχή έκβαση της πρώτης ζωντανής δοκιμής”, τόνισε ο κ. Richard van Bruygom, Executive Vice President Ground Handling Americas της Swissport International. “Τα στελέχη μας ανταποκρίνονται πάντα στις ιδιαίτερες προκλήσεις και με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια διαδραματίζουμε έναν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των υπηρεσιών εδάφους για το νέο Airbus A380”.

“Οι άνθρωποί μας βρίσκονται πλέον σε πλήρη ετοιμότητα” προσέθεσε ο κ. Richard van Bruygom. “Παράλληλα, θα εκμεταλλευτούμε τους επόμενους μήνες, προκειμένου να τελειοποιήσουμε τις διαδικασίες και τις μεθόδους μας, με απώτερο σκοπό να διασφαλίσουμε την παροχή άριστων υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης για το συγκεκριμένο αεροσκάφος και τους περισσότερους από 500 επιβάτες που μπορεί να μεταφέρει”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024