Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΒραβείο `Aerospace Industry Awards 2005` για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Βραβείο `Aerospace Industry Awards 2005` για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Με μια ακόμη ιδιαίτερα σημαντική διεθνή διάκριση, το Βραβείο `Aerospace Industry Awards 2005` στην κατηγορία `Υποδομές & Περιβάλλον`,τιμήθηκε στις 13 Ιουνίου στο Παρίσι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών `Ελευθέριος Βενιζέλος`, στο […]

Με μια ακόμη ιδιαίτερα σημαντική διεθνή διάκριση, το Βραβείο `Aerospace Industry Awards 2005` στην κατηγορία `Υποδομές & Περιβάλλον`,<...>τιμήθηκε στις 13 Ιουνίου στο Παρίσι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών `Ελευθέριος Βενιζέλος`, στο πλαίσιο του 46ου Paris Air Show, της μεγαλύτερης έκθεσης του αεροπορικού χώρου παγκοσμίως, που πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο Le Bourget στις 13 – 19 Ιουνίου.

Το αεροδρόμιο της Αθήνας, η βασική πύλη της Ελλάδας για εκατομμύρια επισκέπτες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, βραβεύθηκε για την επιχειρησιακή αριστεία, που επέδειξε κατά την περίοδο των Ολυμπιακών & Παραολυμπιακών Αγώνων το 2004, σε επίπεδο σχεδιασμού, υποδομών, προσφοράς υπηρεσιών προς τις αεροπορικές εταιρίες και τους επιβάτες, καθώς και μέριμνας για την προστασία του περιβάλλοντος από τις αυξημένες αεροπορικές δραστηριότητες. Επίσης, η διεθνής κοινότητα των αερομεταφορών αναγνώρισε ότι ο ΔΑΑ δημιούργησε ένα άριστο λειτουργικό & επιχειρησιακό περιβάλλον με μακροπρόθεσμα και σημαντικά οφέλη για τις αεροπορικές εταιρίες και τους χρήστες του αεροδρομίου της Αθήνας.

Τα βραβεία `Aerospace Industry Awards` του `Flight International`, αποτελούν από το 1994, έτος θεσμοθέτησης τους, έναν σημαντικό δείκτη αναγνώρισης της αριστείας στον αεροπορικό κλάδο. Οι νικητές των συνολικά 10 υπό εξέταση κατηγοριών επιλέγονται από ανεξάρτητο πάνελ κορυφαίων προσωπικοτήτων του χώρου, ενώ μεταξύ των φετινών συμμετοχών, διαγωνίστηκαν εταιρίες, όπως οι Airbus, Boeing, Rolls Roys, Jeppesen κ.α.

“Η συγκεκριμένη διάκριση έχει ξεχωριστή σημασία, διότι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βραβεύεται για πρώτη φορά από το σύνολο του κλάδου της αεροδιαστημικής βιομηχανίας” δήλωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΔΑΑ, κ. Ιωάννης Παράσχης, παραλαμβάνοντας το βραβείο `Aerospace Industry Awards 2005`, στο πλαίσιο τελετής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στο Pavillon d` Armenonville, στο Παρίσι. “Επιπλέον, πρόκειται για μια διάκριση που επιβραβεύει το σύνολο των μελών της αεροδρομιακής μας κοινότητας για την άριστη συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραλυμπιακών Αγώνων της Αθήνας” κατέληξε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024