Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ China Southern Airlines εγκαινιάζει νέα απευθείας γραμμή Λονδίνο – Πεκίνο
Αερομεταφορές

Η China Southern Airlines εγκαινιάζει νέα απευθείας γραμμή Λονδίνο – Πεκίνο

Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Daxing, οι επιβάτες μπορούν να συνδεθούν με πτήσεις προς διάφορες πόλεις της Κίνας.

Η China Southern Airlines εγκαινίασε την Τετάρτη μια νέα απευθείας πτήση που συνδέει το Λονδίνο με το Πεκίνο, σύμφωνα με το silkroadgreek.gr.

Το δρομολόγιο που άνοιξε πρόσφατα εκτελεί μία πτήση καθημερινά, με αναχώρηση από το αεροδρόμιο Heathrow στις 22:30 τοπική ώρα και προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Daxing του Πεκίνου μετά από περίπου 10 ώρες πτήσης.

Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Daxing, οι επιβάτες μπορούν να συνδεθούν με πτήσεις προς διάφορες πόλεις της Κίνας, όπως Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Chongqing και Changsha, καθώς και διεθνείς προορισμούς όπως το Τόκιο, την Οσάκα, την Τασκένδη και άλλες.

«Δεν προσγειωθήκαμε ποτέ στο αεροδρόμιο του Daxing γιατί κατασκευάστηκε μόλις πριν από λίγα χρόνια και ανυπομονούμε για την εμπειρία εκεί», είπε ένας επιβάτης ενώ περίμενε το check-in

Η νέα αεροπορική υπηρεσία εκτελείται με το αεροσκάφος Airbus A350 και αναμένεται να μεταφέρει περισσότερους από 600 επιβάτες κάθε μέρα μεταξύ των δύο πόλεων, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

«Η έναρξη αυτού του αεροπορικού δρομολογίου ελπίζουμε να φέρει νέα ζωτικότητα στις συνδέσεις και τη συνεργασία μεταξύ Βρετανίας και Κίνας, καθώς και να προωθήσει τις ανταλλαγές μεταξύ των ανθρώπων των δύο χωρών», δήλωσε ο Chen Ke, γενικός διευθυντής του γραφείου της αεροπορικής εταιρείας στο Λονδίνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024