Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ TUS Airways πετά από Λάρνακα προς Αμάν δύο φορές την εβδομάδα
Αερομεταφορές

Η TUS Airways πετά από Λάρνακα προς Αμάν δύο φορές την εβδομάδα

Το διεθνές αεροδρόμιο Queen Alia στο Αμάν καλωσορίζει την εναρκτήρια πτήση της TUS Airways.

Η TUS Airways πραγματοποίησε την περασμένη βδομάδα την πρώτη της πτήση από Λάρνακα προς Αμάν. Tο διεθνές αεροδρόμιο Queen Alia καλωσόρισε το αεροσκάφος της TUS Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα. Ακολούθησε δεξίωση στους χώρους του αεροδρομίου.

Οι πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αμάν θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, με τιμές που ξεκινούν από 76 ευρώ για μονή διαδρομή.

→ «Εγκαίνια» πτήσεων προς την Ιορδανία – Το πτητικό πρόγραμμα της TUS Airways

Ο Chief Commercial Officer της TUS Airways, κ. Philip Saunders, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη πτήσεων μεταξύ Αμάν και Λάρνακας, προσθέτοντας έναν σημαντικό προορισμό στο δίκτυό μας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το νέο δρομολόγιο θα ενισχύσει περαιτέρω τους τουριστικούς και εμπορικούς δεσμούς μεταξύ της Ιορδανίας και της Κύπρου, παρέχοντας παράλληλα στους πελάτες μας μια εξαιρετική και ελκυστική επιλογή για ταξίδια μεταξύ των δύο χωρών. Υψώνοντας με περηφάνια την κυπριακή σημαία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία τόσο για τους Κύπριους όσο και για τους ξένους επισκέπτες, προσφέροντας ισχυρή περιφερειακή συνδεσιμότητα σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο. Ευχαριστούμε το αεροδρόμιο Queen Alia για τη θερμή υποδοχή τους».

«Αυτό το βήμα είναι απόδειξη της αφοσίωσής μας στην επέκταση των αεροπορικών εταιρειών που πραγματοποιούν πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο Queen Alia, παρέχοντας στους επιβάτες μας περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια νέα επιλογή σε τουρίστες από την Κύπρο και την Ευρώπη για να εξερευνήσουν τα πλούσια ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα της Ιορδανίας. Καθώς οι επιβάτες φθάνουν στο Αμάν μέσω του αεροδρομίου QAIA, στοχεύουμε να έχουν μια αξέχαστη και φιλόξενη εμπειρία», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος του Airport International Group, Nicolas Claude.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024