Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ TUS Airways ξεκινά πτήσεις από Λάρνακα προς Βουκουρέστι
Αεροπορικές εταιρείες

Η TUS Airways ξεκινά πτήσεις από Λάρνακα προς Βουκουρέστι

TUS Airways

Επιπλέον πτήσεις από Λάρνακα προς Ηράκλειο

Η κυπριακή TUS Airways ανακοινώνει την έναρξη πτήσεων από Λάρνακα προς Βουκουρέστι, την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, δύο μήνες νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό, καθώς επίσης και επιπλέον πτήσεις από Λάρνακα προς Ηράκλειο, για τους μήνες Δεκέμβριο 2023 και Ιανουάριο 2024.

Η απόφαση της εταιρείας να ξεκινήσει τις πτήσεις της στο Βουκουρέστι, στις 15 Δεκεμβρίου, καθορίστηκε από την θετική ανταπόκριση των βασικών ομάδων πελατών της, οι οποίες χαιρετίζουν τις εξαιρετικά βολικές ώρες σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δρομολόγια μεταξύ Κύπρου και Ανατολικής Ευρώπης. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή.

Η εταιρεία, με ελκυστικές τιμές και τις βολικές μέρες και ώρες πτήσεων από/προς Βουκουρέστι, στοχεύει να αναπτύξει τα ταξίδια αναψυχής μικρής διάρκειας καθώς επίσης να στηρίξει τις
επιχειρηματικές και οικογενειακές μετακινήσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Η TUS Airways θα συνεχίσει καθ’όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου τη σύνδεση μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, με πτήσεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, με στόχο να προσφέρει ένα ποιοτικό προϊόν με ελκυστικό πρόγραμμα δρομολογίων και ανταγωνιστικές τιμές στους επισκέπτες.

Από τις 23 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 13 Ιανουαρίου 2024, η TUS Airways θα προσθέσει και τρίτη εβδομαδιαία πτήση μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, κάθε Σάββατο, προσφέροντας στους πελάτες της περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού τους για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Οι πτήσεις του πιο πρόσφατου δρομολογίου της TUS Airways, το Ντουμπάι θα συνεχιστούν και’όλη τη διάρκεια του χειμώνα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική και το δρομολόγιο έχει πλέον καθιερωθεί.

Όλες οι πτήσεις της TUS Airways πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A320.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024