Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ TUS Airways πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση προς το Ντουμπάι την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023
Αεροπορικές Συνδέσεις

Η TUS Airways πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση προς το Ντουμπάι την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023

Η TUS Airways, κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην Κύπρο, πραγματοποίησε την πρώτη πτήση προς το Ντουμπάι, ενισχύοντας τη συνδεσιμότητα των δύο προορισμών. Το δρομολόγιο θα διεξάγεται δύο φορές την εβδομάδα.

Η πτήση U8 684 της TUS Airways, πραγματοποιήθηκε με ένα σύγχρονο αεροσκάφος Airbus A320. Μετά την άφιξη της πτήσης διεξήχθη εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου Γιώργος Παπαναστασίου, η κ. Μερόπη Χριστοφή, Πρέσβειρα της Κύπρου στα ΗΑΕ, ο κ. Majed Al Joker, Chief Operations Officer του Dubai Airports και ο κ. Ahmed Aly, Διευθύνων Σύμβουλος της TUS Airways.

Η νέα πτήση μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι προσφέρει το πρώτο προγραμματισμένο δρομολόγιο της TUS Airways στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο, προσφέροντας στους πελάτες ένα σταθερό πρόγραμμα και εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.

Η TUS Airways δεσμεύεται να κάνει το κοσμοπολίτικο θαύμα του Ντουμπάι πιο προσιτό από ποτέ στην κυπριακή αγορά, ενώ διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην καθιέρωση της Κύπρου ως κορυφαίου προορισμού τόσο για τους κατοίκους των Εμιράτων όσο και για τους ομογενείς που εδρεύουν στα ΗΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής έναρξης, ο Ahmed Aly, Διευθύνων Σύμβουλος της TUS Airways, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένου που ξεκινήσαμε σήμερα αυτήν τη νέα απευθείας πτήση από τη Λάρνακα στο Ντουμπάι, μία πολυαναμενόμενη προσθήκη στο διευρυμένο δίκτυό μας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το νέο δρομολόγιο θα ενισχύσει περαιτέρω τους τουριστικούς, εμπορικούς και εμπορικούς δεσμούς μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Κύπρου, παρέχοντας παράλληλα στους πελάτες μας μια εξαιρετική επιλογή σε ό,τι αφορά στη σχέση ποιότητας – τιμής για τα ταξίδια μεταξύ των δύο χωρών. Υψώνοντας με περηφάνια την κυπριακή σημαία, στοχεύουμε να προσφέρουμε μία απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία τόσο για τους Κύπριους όσο και για τους ξένους επισκέπτες, προσφέροντας ισχυρή περιφερειακή συνδεσιμότητα σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο. Ευχαριστούμε το αεροδρόμιο του Ντουμπάι για τη θερμή υποδοχή τους.»

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την TUS Airways, τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, στη διευρυμένη λίστα των αεροπορικών εταιρειών που εκτελούν πτήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB). Ως το πιο πολυσύχναστο διεθνές αεροδρόμιο στον κόσμο, θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το δίκτυό μας και να παρέχουμε απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι εμπλουτίζουμε συνεχώς την εμπειρία των επισκεπτών και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για όλους τους επισκέπτες μας. Η έναρξη αυτού του νέου δρομολογίου προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερες επιλογές για όσους ταξιδεύουν μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και αναμένουμε ότι θα τονώσει τον τουρισμό και το εμπόριο και στους δύο προορισμούς», δήλωσε ο Majed Al Joker.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024