Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ TUS Airways ξεκινά σήμερα πτήσεις απο και προς το Τελ Αβίβ
Πτήσεις

Η TUS Airways ξεκινά σήμερα πτήσεις απο και προς το Τελ Αβίβ

Σήμερα ξεκινούν οι πτήσεις της TUS Airways προς και απο το Τελ Αβίβ μετά από αξιολόγηση των εκθέσεων ασφαλείας.

Η TUS Airways ανακοινώνει την απόφασή της να επαναφέρει τις πτήσεις της από/προς το Τελ Αβίβ, μετά από ενδελεχή εξέταση της κατάστασης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ισραήλ, με ισχύ από σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023.

Η TUS Airways έχει αξιολογήσει όλες τις εκθέσεις ασφαλείας, και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές όπως το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου και του Ισραήλ, και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Αεροπορική Ασφάλεια (EASA), προκειμένου να ενημερώνεται τακτικά για την κατάσταση.

Η TUS Airways θα συνεχίσει να αξιολογεί την κατάσταση  σε καθημερινή βάση και να κάνει αλλαγές στο πτητικό της πρόγραμμα όταν και όπου χρειάζεται. Η ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά για την εταιρία.

Το αρχικό πρόγραμμα της TUS Airways για την Τρίτη 17 Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει πτήσεις  μεταξύ Τελ Αβίβ και Λάρνακας και πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ και Αθήνας.

Οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες προς πώληση μέσω της ιστοσελίδα tusairways.com.  Αρχικά, θα είναι διαθέσιμες προς πώληση οι πτήσεις της Τρίτης 17 και την Τετάρτης 18 Οκτωβρίου. Οι πτήσεις μετά την ημερομηνία αυτή θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό.

Η TUS Airways θα δημοσιεύει τακτικές ενημερώσεις στην ιστοσελίδα της και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις πτήσεις της από και προς Τελ Αβίβ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024