Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗλεκτρονικό ταξιδιωτικό πρακτορείο από αεροπορικές εταιρίες

Ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό πρακτορείο από αεροπορικές εταιρίες

Η αεροπορική εταιρία Alitalia ετοιμάζεται να συνεργαστεί με 10 μεγάλες αεροπορικές εταιρίες με σκοπό τη δημιουργία του πρώτου ευρωπαϊκού, πολλαπλού αεροπορικού, on-line ταξιδιωτικού πρακτορείου. Η καινούργια αυτή διεύθυνση στο internet […]

Η αεροπορική εταιρία Alitalia<.> ετοιμάζεται να συνεργαστεί με 10 μεγάλες αεροπορικές εταιρίες με σκοπό τη δημιουργία του πρώτου ευρωπαϊκού<...>, πολλαπλού αεροπορικού, on-line ταξιδιωτικού πρακτορείου.
Η καινούργια αυτή διεύθυνση στο internet θα προσφέρει στο ευρύ κοινό πρόσβαση στις πιο τελευταίες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των πιο χαμηλών ναύλων των αεροπορικών εταιριών. Αναμένεται να προσελκύσει ένα σημαντικό κομμάτι από τις συνολικές on-line ταξιδιωτικές πωλήσεις στην Ευρώπη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
Οι άλλοι συνεργάτες σε αυτή την καινούργια συνεργασία είναι: Air France, British Airways, Lufthansa, KLM, Iberia, SAS, Aer Lingus, Austrian Airlines Group, British Midland και Finnair.
Αυτό το καινοτομικό site – το οποίο θα ονομαστεί μέσα στους επόμενους μήνες – θα προσφέρει την πιο κατανοητή και πλήρη βάση τιμών των πτήσεων από, προς και μέσα στην Ευρώπη. Οι καταναλωτές θα μπορούν επίσης να προβούν σε κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκίνητου, ασφάλεια καθώς και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες διάμεσου αυτού του site.
O κύριος Domenico Cempella, Διευθύνων Σύμβουλος της Alitalia, δήλωσε ότι αυτό το site θα αλλάξει καθοριστικά τον τρόπο με τον οποίο οι ευρωπαίοι καταναλωτές κανονίζουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Με την δική τους άνεση θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσα από την δική τους κατανοητή γλώσσα, στο μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο αεροπορικών διαδρόμων και σε μερικές από τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές, όπως επίσης και σε one-stop-shop για όλες τους τις ταξιδιωτικές ανάγκες. Όλη η έρευνα που έχει γίνει δείχνει ότι οι πελάτες θέλουν πάντα να είναι ικανοί να συγκρίνουν και να αγοράζουν πρόσφορες μέσα από μια μεγάλη γκάμα αεροπορικών εταιριών με το να επισκέπτονται ένα μόνο site στο internet. Tώρα θα μπορούν πια να το κάνουν αυτό. Θα αισθάνονται επίσης την διαβεβαίωση ότι έχουν να κάνουν με μια σειρά προϊόντων τα οποία θα μπορούν να τα εμπιστευτούν.
Η καινούργια αυτή επιχειρηματική συνεργασία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη του έτους που διανύουμε, θα διοικείται ανεξάρτητα από τις αεροπορικές εταιρίες μέλη. Τα μέλη θα παραμείνουν ανταγωνιστές και δεν θα μοιράζονται τιμές ή άλλες αποκλειστικές πληροφορίες μεταξύ τους.
Το internet site αυτό αναμένεται να μειώσει δραματικά το κόστος της πώλησης και διανομής εισιτηρίων για τα μέλη αεροπορικές εταιρίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024