Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα αεροπορική εταιρία δημιούργησε ο Richard Branson

Νέα αεροπορική εταιρία δημιούργησε ο Richard Branson

Ξεκίνησε να λειτουργεί η νέα αεροπορική εταιρία του πολυεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Virgin Atlantic, κ. Richard Branson. Η νέα αεροπορική εταιρία είναι ‘χαμηλών τιμών’ (discount airline), έχει την έδρα της στην […]

Ξεκίνησε να λειτουργεί η νέα αεροπορική εταιρία του πολυεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Virgin<.> Atlantic, κ. Richard Branson<...>. Η νέα αεροπορική εταιρία είναι 'χαμηλών τιμών' (discount airline), έχει την έδρα της στην Αυστραλία, και ονομάζεται Virgin Blue<.>. Η πρώτη πτήση της είχε διάρκεια 25 λεπτά, και έγινε την περασμένη Πέμπτη από το Brisbane στο Sydney. Κατά τη διάρκεια της πτήσης μια πόρτα δεν είχε κλείσει καλά στο Boeing 737 και άναψε το προειδοποιητικό φως. Το γεγονός όμως αντιμετωπίστηκε άμεσα και δεν υπήρξε καμία συνέχεια.
Η Virgin Blue ξεκίνησε από την Παρασκευή να κάνει 4 καθημερινές πτήσεις από το Brisbane στο Sydney, και θα δρομολογήσει αεροπλάνο από το Brisbane στην Μελβούρνη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024