Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος προορισμός για την Virgin Atlantic

Νέος προορισμός για την Virgin Atlantic

Η Virgin Atlantic Airways είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που πραγματοποιεί από τις 8 Ιουνίου 2000, απ’ ευθείας πτήσεις από το Λονδίνο προς το Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Η Virgin […]

Η Virgin<.> Atlantic Airways είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που πραγματοποιεί από τις 8 Ιουνίου 2000, απ' ευθείας πτήσεις από<...> το Λονδίνο προς το Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Η Virgin Atlantic πετάει δύο φορές την εβδομάδα από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου προς το Λας Βέγκας με ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 747.
Ο Sir Richard Branson, Διευθύνων Σύμβουλος της Virgin Atlantic Airways εγκαινίασε το νέο δρομολόγιο δηλώνοντας ότι "προσγειώνοντας στο αεροδρόμιο του Las Vegas, πραγματοποίησα μια μεγάλη μου φιλοδοξία, να προσφέρει η Virgin Atlantic το πρώτο απ' ευθείας δρομολόγιο Λονδίνο – Λας Βέγκας".
Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, το Λας Βέγκας είναι κάτι παραπάνω από ένας ακόμη δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις στην Αμερική που ελκύει το ενδιαφέρον του εμπορικού κλάδου. Το νέο δρομολόγιο της Virgin Atlantic αναμένεται να συμβάλλει στην αύξηση της εμπορικής κίνησης μεταξύ των δύο δημοφιλών προορισμών.
Ο νέος προορισμός της Virgin Atlantic, το Λας Βέγκας, είναι ο 10ος στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο 19ος παγκοσμίως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024