Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρόγραμμα ψυχαγωγίας υπερατλαντικών προδιαγραφών και στο δρομολόγιο Αθήνα-Λονδίνο

Πρόγραμμα ψυχαγωγίας υπερατλαντικών προδιαγραφών και στο δρομολόγιο Αθήνα-Λονδίνο

Το νέο αεροσκάφος της Virgin Atlantic”Hellenic Beauty” προσφέρει σε όλους τους επιβάτες της Business και της Οικονομικής θέσης ένα απαράμιλλο πρόγραμμα ψυχαγωγίας που εγγυάται ένα απολαυστικό και διασκεδαστικό τρίωρο ταξίδι […]

Το νέο αεροσκάφος της Virgin<.> Atlantic"Hellenic Beauty" προσφέρει σε όλους τους επιβάτες της Business και της Οικονομικής θέσης<...> ένα απαράμιλλο πρόγραμμα ψυχαγωγίας που εγγυάται ένα απολαυστικό και διασκεδαστικό τρίωρο ταξίδι μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου.
Το τηλεοπτικό πρόγραμμα ξεκινά με τις τελευταίες ειδήσεις του Sky News και ακολουθούν δημοφιλείς σειρές όπως Friends, The Simpsons, ντοκιμαντέρ και ξένες ταινίες πρώτης προβολής με ελληνικούς υπότιτλους. Λίγο πριν την προσγείωση προβάλλεται ο πρωτότυπος Οδηγός Πόλης, που έχει δημιουργηθεί από την Virgin Atlantic, με όλα τα νέα και ότι πιο καινούργιο και ενδιαφέρον συμβαίνει στο Λονδίνο και την Αθήνα.
Το ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 κανάλια. Εκτός από τις τελευταίες επιτυχίες του "The Ministry of Sound", επιλογές κλασσικής, jazz και μοντέρνας μουσικής, ο επιβάτης μπορεί να επιλέξει 2 κανάλια με ελληνική μουσική, με νέα τραγούδια και επιτυχίες που επέλεξαν οι έμπειροι DJ's του Antenna Radio. Εκτός από μουσική, το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Virgin Atlantic περιλαμβάνει και επιλογές audio text, δηλαδή αφηγήσεις λογοτεχνικών κείμενων από διάσημα, κλασσικά και μοντέρνα μυθιστορήματα.
Με οθόνες -ανά δύο και τέσσερα καθίσματα στην Business και Οικονομική θέση αντίστοιχα- με τη δυνατότητα προσωπικού Watchman στην Business class και δημοφιλείς μουσικές και οπτικές επιλογές, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της Virgin Atlantic εγγυάται ότι κάθε ταξίδι με την Virgin Atlantic είναι μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024