Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΘέμα αποζημίωσης θέτουν οι Κυπριακές Αερογραμμές από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Θέμα αποζημίωσης θέτουν οι Κυπριακές Αερογραμμές από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Εάν αποδειχθεί ότι υπάρχουν ευθύνες από την πλευρά του αεροδρομίου `Ελ. Βενιζέλος` για την πρόσκρουση του κινητήρα του Κυπριακού Airbus σε όγκο χιονιού, οι Κυπριακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν ότι θα προσφύγουν […]

Εάν αποδειχθεί ότι υπάρχουν ευθύνες από την πλευρά του αεροδρομίου `Ελ. Βενιζέλος` για την πρόσκρουση του κινητήρα του Κυπριακού Airbus<...> σε όγκο χιονιού, οι Κυπριακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον της διεύθυνσης του αεροδρομίου ζητώντας αποζημίωση.

Όπως ανακοινώθηκε πολλοί επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών ταλαιπωρήθηκαν ενώ για την εταιρία το κόστος είναι ιδιαίτερα μεγάλο, εξαιτίας της ταλαιπωρίας του κοινού, του προσωπικού, αλλά κυρίως λόγω της σπατάλης αρκετών χιλιάδων λιρών που θα κοστίσει η επιδιόρθωση του αεροσκάφους, καθώς και η ενοικίαση αεροσκαφών άλλων εταιρειών για τη μεταφορά των επιβατών.

Συγκεκριμένα, η εταιρία υποχρεώθηκε να προβεί στην ενοικίαση άλλων δυο αεροσκαφών από τη Eurocypria για την πραγματοποίηση της πτήσης Λάρνακα-Αθήνα. Το δεύτερο αεροσκάφος της Eurocypria επιστρατεύτηκε για να γίνει δυνατή η επιστροφή όλων των επιβατών από την Αθήνα. Για να εξυπηρετηθούν και οι υπόλοιποι επηρεαζόμενοι επιβάτες, επίσης επιστρατεύτηκε και άλλο αεροπλάνο της εταιρίας Hellas Jet.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών Τάσος Αγγελής, σχολιάζοντας την απόφαση της εταιρείας του να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες πτήσεις, ανέφερε ότι “είμαστε από τις εταιρίες που επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο, δηλαδή να μην ακυρώσουμε τις πτήσεις μας, αλλά να τις εκτελέσουμε για να εξυπηρετήσουμε το κοινό. Ο Γενικός Διευθυντής των Κυπριακών Αερογραμμών στην Αθήνα Α. Πρωτοπαπάς διευκρίνισε ότι πρόκειται για βλάβη που θα στοιχίσει αρκετές χιλιάδες λίρες. Για την επιδιόρθωσή της, πρόσθεσε, θα χρειαστεί να μεταφερθούν εξαρτήματα από την Κύπρο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024